Semjonovs devies uz nemieru plosīto Ēģipti! (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: tv3.lv

Laikā, kad visi, kas nokļuvuši nemieru plosītajā Ēģiptē, par visām varītēm cenšas nokļūt mierīgākās pasaules zemēs, TV3 raidījuma "Nekā personīga" žurnālists Sandijs Semjonovs un operators Uldis Ķikāns devušies uz karsto notikumu vietu. 2.februāra pēcpusdienā iesēdušies lidmašīnā uz Stambulu un šorīt pašā dienas agrumā nonākuši Kairā, lai jau šovakar TV3 Ziņu laikā ikvienam vēstītu par jaunumiem un aktualitātēm no notikuma vietas.

Pēc pirmajām stundām, kas aizvadītas Ēģiptē, S.Semjonovs atklāj, kādas noskaņas tur valda: „Esmu bijis daudzos karstajos punktos, bet tas, kas šobrīd notiek Kairā, līdz šim redzēts tikai marodieru filmās. Pirmo reizi ir tā, ka jau lidostā filmēšanas grupai atņem kameru un ka žurnālisti ir agresīvo nemiernieku uzbrukumu mērķis. No lidostas līdz viesnīcai mēs izgājām ap 20 kontroles punktu, tos veido gan armija, gan policija, gan nemiernieki, katrs ar saviem nodomiem. Pirmais uzdevums tagad ir atrast citu kameru, lai varētu strādāt.”

Jaunākās un karstākās ziņas no Ēģiptes ik darbdienu 19:50 TV3 Ziņās un svētdien raidījumā "Nekā personīga" 19:50 TV3!

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu