"Sekss un grēkpilsēta" viesosies Siguldā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

27. februārī plkst. 19.00 Siguldas pilsētas kultūras namā (Pils ielā 10) būs skatāma izrāde „Sekss un grēkpilsēta” ar Latvijas teātra, kino un TV zvaigznēm Ivaru Kalniņu, Rēziju Kalniņu, Aināru Ančevski un Santu Didžus.

Starptautiskā teātra kompānijas „DOMINO teātris” skandalozā projekta jaunajā versijā intelektuālā humora meistara Vudija Allena provokatīvā bez tabu komēdija „Sekss un grēkpilsēta” stāsta par izskaidrošanos Ņujorkas augstākajā sabiedrībā, kas saistīta ar negaidīti gaismā nākušiem lugas varoņu seksuālās dzīves faktiem.

V.Allenam raksturīgā manierē notikumi attīstās ļoti negaidīti, un tos pavada asprātīgu joku un komentāru virkne.

Izrādē darbojas: advokāts Sems Rigss (Ivars Kalniņš), psihoterapeite un profesore Filisa Rigsa (Rēzija Kalniņa), rakstnieks Hovards (Ainārs Ančevskis vai Marģers Eglinskis), rakstnieka sieva Kerola (Santa Didžus), kāda baņķiera meita Džuljeta (Ērika Eglija). Izrādes režisors (viņš arī izrādes „Kailie brieži” radītājs) – Oļegs Šapošņikovs. Kostīmus izrādei darinājis Jozs Statkevičs - pasaulslavens lietuviešu modes mākslinieks.

Izrādi tās veidotāji iesaka intelektuāla, veselīga un ciniska humora cienītājiem, kā arī cilvēkiem, kas mīl fantastikas un detektīva žanru, psiholoģisko drāmu, stilīgu apģērbu, labus dzērienus un, protams, dzīvi, piebilstot, ka visi personāži ir izdomāti un sakritības ar vairāku Latvijā pazīstamu pāru dzīvi ir nejaušas.

Izrāde nav ieteicama personām, kas jaunākas par 16 gadiem, un tiem, kam vārds „sekss” liekas nepiedienīgs.

Biļetes uz izrādi iespējams iegādāties Siguldas pilsētas kultūras namā darbdienās no plkst. 10.00 līdz 18.00 (tālr. 67970814), biļešu cenas 6,00 – 8,00 Ls, kā arī Biļešu Paradīzes kasēs un www.bilesuparadize.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu