Balso par mīļāko «Čikāgas piecīšu» dziesmu (23)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no personiskā arhīva

«Latvijas mūzikas ierakstu Gada balvas 2012» mājaslapā ikvienam ir iespēja nobalsot par grupas «Čikāgas piecīši» mīļāko dziesmu, informē «MicrecPM» pārstāvji. Dziesma, kas saņems visvairāk balsu mājaslapā «www.gadabalva.lv», 26.februārī izskanēs «Latvijas mūzikas ierakstu Gada balvas 2012» apbalvošanas pasākumā un arī grupas koncertā «Palladium» koncertzālē.

Jau ziņots, ka «Čikāgas piecīši» saņems «Latvijas mūzikas ierakstu Gada balvu 2012» par mūža ieguldījumu. Grupas uzstāšanās apbalvošanas ceremonijā un «Palladium» koncertā būs cieņas un mīlestības veltījums grupas faniem, kuri varēs vēlreiz dziedāt un dzīvot līdzi pašu izvēlētām dziesmām, ar kurām augušas vairākas latviešu paaudzes.

«Latvijas mūzikas ierakstu Gada balva 2012» tiks pasniegta Latvijas Nacionālajā teātrī 26.februārī. Mūziķi tiks apbalvoti 22 kategorijās.

Godalgu sadali pavadīs iespaidīgs šovs ceremonijmeistara Andra Freidenfelda vadībā. Pasākumā uzstāsies «Prāta vētra», Aija Andrejeva, «Auļi», «Inokentijs Mārpls», «Latvian Voices», «Da Gamba» un Lara Bellerose, «Zodiaks», «Astro’n’out» un citi pazīstami mūziķi.

Svinīgās ceremonijas laikā gaidāmi arī pirmatskaņojumi, jaunatklājumi un plašāku ievērību tikai nesen guvuši mākslinieki, to starpā - poproka kategorijā izvirzītā grupa «Dabasu Durovys» un pērn debijas balvu saņēmusī Elizabete Balčus.

Pasākumam līdzi tiešraidē varēs sekot «Izklaides Kanālā 2» no plkst.19.30, bet «TV3» translācija sāksies plkst.20.20.

«Latvijas mūzikas ierakstu Gada balva» tiks pasniegta jau 17.reizi. Balvu organizē «Micrec PM» un Latvijas skaņu producentu, izdevēju un izplatītāju apvienība (LaMPA) sadarbībā ar Latvijas izpildītāju un producentu apvienību (LaIPA).

Komentāri (23)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu