Vaits ieraksta plati ar rokabili leģendu Vandu Džeksoni

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

ASV Rokenrola Slavas zāles leģenda - 73 gadus vecā Vanda Džeksone (Wanda Jackso) šomēnes laiž klajā jaunu studijas albumu, kuru producējis "The White Stripes" un "Dead Weather" līderis Džeks Vaits (Jack White), ziņo ārvalstu prese.

Ierakstu ar nosaukumu "The Party Ain't Over" šonedēļ (25.01.) laiž klajā Džeka Vaita izveidotā ierakstu kompānija "Third Man records".

Jaunajā ierakstā 1950. gadu rokabili zvaigzne pārdziedājusi Boba Dilana (Bob Dylan), Džimija Rodžersa (Jimmie Rodgers) dziesmas un pat Eimijas Vainhausas (Amy Winehouse) populāro "You Know I’m No Good", kas bija pirmais kopīgais Vaita un Džeksones radošais eksperiments.

Albums tapis Nešvilā, Džeka Vaita studijā kopā ar vairākiem pazīstamiem viesmūziķiem - Džeku Lourensu (Jack Lawrence) no "The Dead Weather/Raconteurs", Karlu Bromelu (Carl Broemel) no "My Morning Jacket", Patriku Kīleru (Patrick Keeler) no "Raconteurs", Ešliju Monro (Ashley Monroe), Džeksonu Smitu (Jackson Smith) un Džeka Vaita dziedošo laulāto draudzeni Kārenu Elsoni (Karen Elson).

Albums "The Party Ain't Over"
Albums "The Party Ain't Over" Foto: Publicitātes foto

Atgādinām, ka Vaits arī agrāk producējis citu mūziķu ierakstus - gan kantri leģendas Loretas Linas (Loretta Lynn) 2004. gada "Van Lear Rose", gan "The Greenhornes" un Kārenas Elsones albumus.

Savukārt Vanda Džeksone, kas dzimusi 1937. gadā, ir viena no pirmajām sieviešu kārtas rokabili dziedātājām, kas guva lielus panākumus 1950. gadu vidū un 1960. gadu sākumā. Pēc rokenrola mūzikas ēras norieta Vanda kļuva par populāru kantri mūzikas dziedātāju.

Albuma dziesmu saraksts

1 Shakin’ All Over (Johnny Kidd) 3:47

2 Rip It Up (R.A. Blackwell, J. Marascalco) 1:52

3 Busted (Harlan Howard) 2:48

4 Rum and Coca-Cola (Jeri Sullavan, Paul Baron, Morey Amsterdam) 4:39

5 Thunder on the Mountain (Bob Dylan) 5:13

6 You Know I’m No Good (Amy Winehouse) 4:29

7 Like a Baby (Jesse Stone) 2:40

8 Nervous Breakdown (Mario Roccuzzo) 3:28

9 Dust on the Bible (Johnny Bailes, Walter Bailes) 3:17

10 Teach Me Tonight (Sammy Cahn, Gene de Paul) 3:17

11 Blue Yodel #6 (Jimmie Rodgers)

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu