Garas rindas pie LNMM (5)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @EinarsCilinskis

Šodien ir pēdējā diena (līdz plkst. 17), kad apmeklētājiem pieejams Latvijas Nacionālais mākslas muzejs (LNMM), pirms to slēgs iecerēto vērienīgo remontdarbu dēļ. Šodien muzeja ekspozīciju steidza apmeklēt gan sirmgalvji, gan bērni, veidojot garas rindas pie LNMM galvenās ieejas. Tāpat muzeju šodien aktīvi apmeklē arī tūristi. Muzejs šodien apmeklētājiem pieejams bez maksas.

Pēdējā darba diena pirms rekonstrukcijas.

Latvijas Nacionālajā mākslas muzejā (LNMM) šodien ir pēdējā diena, kad muzeja ekspozīcijas ir atvērtas apmeklētājiem. No rītdienas, 12.februāra, muzejs tiks slēgts līdz 2015.gadam, jo tajā notiks vērienīgs remonts.

Kā ziņots, muzeja rekonstrukcijā, restaurācijā un paplašināšanā tiks ieguldīti 24 miljoni latu, no kuriem 15 miljonus latu piešķir Rīgas dome, 8 miljoni tiks piesaistīti no Eiropas Savienības līdzekļiem, bet 1,2 miljoni ir valsts finansējums.

Šis būs pirmais ēkas lielais remonts kopš 1905.gada, kad muzejs sāka darbu.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu