Rīgā "Positivus" viesi "Everything Is Made In China" (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtinš Otto

22. janvārī klubā "Depo" uzstāsies Maskavas indie grupa "Everything Is Made In China" (EIMIC), informēja kluba pārstāvis Guntis Vanags. Šos mūziķus Latvijas klausītāji iepazina 2010.gada vasarā, Positivus festivālā.

"Lielu Krievijas indīmūzikas fanu cieņu grupa iemantoja pēc tam, kad 2006. gadā tika izdots un interneta lietotāju vērtēšanai nodots grupas mazais albums. Drīz pēc tam visi grupas koncerti Maskavā un Pēterburgā bija pārpildīti, bet "The Rolling Stones" Krievijas izdevums nodēvēja to par cerīgāko Krievijas postroka grupu.

2007. gadā slavenajā Kanādas ierakstu studijā "Chemical Sound" (kuras neskaitāmo mākslinieku skaitā ir arī "Born Ruffians", "The Constantines", "Goodspeed! You Black Emperor" u.c.) tika ierakstīts grupas pirmais albums "4".

2009. gadā grupa atgriezās studijā "Chemical Sound", kurā tika ierakstīts jaunais albums "Automatic Movements", kurš tika izdots šā paša gada nogalē. Vēlākās albuma tūres Krievijā un Polijā nodrošināja grupas iekļūšanu šo valstu indie scēnas augstākajā līgā," pavēstīja Vanags.

EIMIC uzstājušies "Heineken Open" festivālā Polijā, Ilosaari rokfestivālā Somijā, kā arī vairākos koncertos Baltijas valstīs, Krievijā, Somijā, viņu albums izdots arī Japānā.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu