"Trons" un "Tūrists" - populārākās filmas Latvijā (12)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Lai arī pēc skatītāju skaita "Trons: Mantojums" (Tron: Legacy) ir piekāpies 2011.gada sākuma spēcīgākajai lentei "Tūrists" ("Tourist"), tā ir pirmajā vietā pēc kases ieņēmumiem (3D biļešu cena ir augstāka par ierastā formāta biļetēm). Disneja studijas grandiozā fantastikas filma Latvijā tiek demonstrēta uz sešiem kinoekrāniem. Filmu "Trons: Mantojums" pirmajās trīs dienās Latvijā noskatījušies 4289 skatītāji.

Holivudas superzvaigžņu Andželīnas Džolijas (Angelina Jolie) un Džonija Depa (Johnny Depp) piedzīvojumi filmā "Tūrists" joprojām saglabā augstu apmeklētības līmeni – to trešajā nedēļas nogalē noskatījušies 4707 skatītāji. Šā darba popularitātes kritums salīdzinājumā ar iepriekšējo nedēļas nogali ir vien 26%. Kopējais skatītāju skaits sasniedzis jau 27819 skatītājus. Līdz ar to pagājušās nedēļas apgalvojums, ka "Tūrists" ir 2011.gada pirmais kino hits Latvijā, ir pamatots.

Trešajā pozīcijā ir komiķa Džeka Bleka piedzīvojumi Liliputijā, proti, filma "Gulivera ceļojumi". Šo lenti kopš tās starta gadu mijā ir noskatījušies 18030 skatītāji. Teicams rezultāts.

Otrs spēcīgākais nedēļas jaunums ir romantiskā filma "Mīlestība un citas zāles" ("Love and other Drugs"). Lai arī "Zelta globusus" šis darbs nedēļas nogalē neieguva (Džeiks Gilenhols un Anna Hataveja bija nominēti labāko aktieru kategorijā komēdiju žanrā), tā ir ierindojusies pārliecinošā ceturtajā vietā ar 2150 skatītājiem. Filmu izrāda uz trīs ekrāniem.

Drāma "Truša ala" (Rabbit Hole), trešais nedēļas nogales jaunums, ar 215 skatītājiem ierindojies topa 14.pozīcijā.

Kopējais apmeklētāju skaits nedēļas nogalē no 14. līdz 16. janvārim ir 22767, un tas ir par nepilnu tūkstoti mazāk nekā tajā pašā laika posmā pirms nedēļas.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu