Notiks tautas slēpojums Rīgā «Biķernieki 2013»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

10.februārī Biķernieku kompleksās sporta bāzes trasē norisināsies otrais tautas slēpojums Rīgā «Biķernieki 2013», informē sacensību rīkotājs Jānis Vanags. Tāpat kā pagājušo gadu, sacensības būs pieejamas jebkuram Rīgas iedzīvotājam un tās viesiem.

Lai pēc iespējas vairāk slēpot gribētāju varētu sajust sacensību garu un gūt prieku, sacensību rīkotāji piedāvās trīs dažādas distances. Paši jaunākie varēs sacensties līdz kilometram garā distancē, tāpat būs pieejama 15 kilometru garā «Tautas distance», bet stiprākie slēpotāji varēs mēroties spēkiem 30 kilometru garā «Izturības distancē».

Sacensībām var reģistrēties mājaslapā «www.xrace.lv» un visos «Sportland» veikalos, veikalā «MySport» un slēpju nomā «Burusports». Reģistrācija sacensību dienā Biķerniekos sāksies no plkst.9.

«Gaidām un priecāsimies redzēt tautas slēpojumā gan jaunus, gan profesionālus slēpotājus, ģimenes un draugus, kuriem šis slēpojums būs laba atpūta un jauns piedzīvojums. Turpināsim tradīciju sveikt sacensību jaunāko un vecāko dalībnieku. Šogad aicinām arī uzņēmumus, organizācijas un sporta klubus pieteikt savas komandas. Šā gada jaunums būs atsevišķa balva labākajai komandai «Izturības distancē» un «Tautas distancē»,» stāsta Vanags.

www.xrace.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu