Festivāls «Live Fest» izziņo «The Animals and Friends» (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Festivāla «Live Fest 2013» vasaras koncertsērijas laikā 30.jūnijā Jūrmalā, Dzintaru koncertzālē, uzstāsies britu rokgrupa «Animals and Friends», kas klausītājiem zināma arī kā «The Animals», informē koncertaģentūrā «Live Fest».

Festivāls "Live Fest" jau otro gadu norisināsies Jūrmalā, Dzintaru koncertzālē, kur vairāku dienu garumā būs iespējams dzirdēt un redzēt vairākus pasaulē labi pazīstamus un Latvijā vēl nebijušus māksliniekus, kā arī pašmāju mūziķus - "Remix", grupu "Linga", ģitāristu Vjačeslavu Mitrohinu ar grupu "Mitrokhin's Master Band", Hariju Zariņu, Latvijas pirmo pankroka grupu "Zig Zag", grupu "The Satellites" u.c. Pērn festivālā "Live Fest" piedalījās leģendārā britu rokgrupa "Mafred Mann's Earth Band", kas festivālā svinēja savu estrādes karjeras 40.gadadienu.

Šīs vasaras īpašie viesi būs rokgrupa "Animals and Friends", kura festivālā izpildīs tādas dziesmas kā "The House of the Rising Sun", We Gotta Get out of This Place", "It's My Life", "Don't Let Me Be Misunderstood". 60.gadu vidū grupa "The Animals" ar solistu Ēriku Burdonu priekšgalā no Lielbritānijas pārcēlās uz ASV, Kaliforniju, kur ierakstīja vairākus psihedēliskā roka gabalus, no kuriem desmit iekaroja gan "UK Singles Chart Top 20", gan arī "US Billboard Hot 100".

Grupa "Animals and Friends" piedzīvojusi ne tikai vairākkārtējas nosaukuma un sastāva izmaiņas, kas nesušas arī variācijas mūzikas stilos, bet arī grupas izjukšanu un tās atkārtotu apvienošanos. Grupas repertuārā bijuši gan blūza, gan roka, gan popa hiti, kas grupai nesuši atpazīstamību un atzinību vairākās pasaules malās. Kaut arī grupa guva panākumus, līdz 1992.gadam tā vairākkārt saskārās ar finansiālām problēmām, kas arī bija grupas izjukšanas cēlonis. Pēdējo 20 gadu laikā grupā vien mainījušies pāris dalībnieki. "Animals and Friends" ir grupa ar garu vēsturi, kas bagāta panākumiem, apbalvojumiem un neskaitāmiem piedzīvojumiem. Kopumā grupai izdoti 12 albumi.

No oriģinālā "Animals" sastāva šajā grupa muzicē bundzinieks Džons Stīls (John Steel).

Biļetes uz festivālu iepriekšpārdošanā var iegādāties "Biļešu paradīzes" tirdzniecības vietās un interneta vietnē "www.bilesuparadize.lv".

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu