Čīča izsludina «Man beidzot 20» papildkoncertu (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Dziedātājs Dzintars Čīča saka paldies klausītājiem par plašo interesi, gaidot viņa dzimšanas dienas solokoncertu «Man beidzot 20». Visas koncerta biļetes ir izpārdotas, un pēc daudzkārtēja interesentu lūguma organizatori izsludina papildkoncertu. Čīčas soloprogrammas «Man beidzot 20» papildkoncerts notiks 27. janvārī plkst. 19 Rīgas Latviešu biedrības nama Zelta zālē, informē evermuzika.lv.

Koncertā solists izpildīs ne tikai savas šā brīža zināmākās dziesmas, bet arī bērnībā dziedāto «Mežrozīti», «Par to», čigānu romances, kā arī vokāli sarežģītākus skaņdarbus, piemēram, E.Dārziņa «Teici to stundu» un itāliešu klasiku «O’ sole mio». Kopā ar Dzintaru Čīču Zelta zālē pie flīģeļa muzicēs talantīgais pianists Anatolijs Livča.

Desmit no divdesmit dzīves gadiem populārajam čigānu dziedātājam aizritējuši uz skatuves. Dzintars Čīča plašākai publikai kļuva zināms kā pirmais Latvijas pārstāvis Bērnu Eirovīzijas dziesmu konkursā 2003. gadā, kad viņš pirmo reizi kļuva arī par Latvijas Šlāgeraptaujas gada uzvarētāju.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu