«Skrillex» izdod EP, kas tapis viesnīcu numuriņos (17)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Viens no populārākajiem dabstepa (dubstep) mūzikas producentiem «Skrillex» šā gada sākumā laidis klajā jaunu trīs dziesmu mazalbumu «Leaving», ziņo ārzemju prese.

Izskatās, ka tieši 2013. gads šaja žanrā varētu paiet «Skrillex» zīmē. Katrā ziņā pirmās janvāra dienas šim māksliniekam bijušas ļoti ražīgas. «Skrillex» publiskojis dziesmas «Summit» videoklipu. Tā tapusi kopā ar angļu dziedātāju Eliju Goldingu (Ellie Goulding) - producenta nu jau bijušo draudzeni.

«Skrillex» laidis klajā arī EP «Leaving», no kura kā veicināšanas singls izvēlēta kompozīcija «The Reason» (skat. audio).

Dziesmu saraksts

1. «The Reason»

2. «Scary Bolly Dub»

3. «Leaving»

Foto: Publicitātes foto

Viens no mazalbuma skaņdarbiem «Scary Bolly Dub» jau bieži skanējis dīdžeja koncertos, taču minētais «The Reason» tapis pēdējā brīdī.

«Es sacerēju «Leaving» savā viesnīcas numuriņā Meksikā un tikai pirms stundas Maiami viesnīcā pabeidzu arī «The Reason»,» viņš raksta 3. janvāra preses paziņojumā.

«Domāju, ka šīs kompozīcijas atspoguļo to, kā šobrīd jūtos.»

«Skrillex», īstajā vārdā Sonijs Džons Mūrs ir viens no pieprasītākajiem dabstepa producentiem un britu raidsabiedrības BBC jauno talantu topa (Sound Of 2012 Top 10) mūziķiem.

Elija Goldinga savukārt ir populāra britu popmūzikas dziedātāja, kas 17.aprīlī sniegs koncertu Rīgā, «Palladium» koncertzālē.

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu