Vecgada programma un Jaunā gada jaunumi Kanālā 2

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Vecgadā Kanāls 2 skatītājus ievedīs pasaulē bez robežām, kurā aiz katrām durvīm seko nākamās un kurā visas vēlēšanās piepildās, ja vien tām stipri tic. Vecā gada pēdējā dienā divas lieliskas filmas palīdzēs sagaidīt brīnumu - «Čārlijs un šokolādes fabrika» un «Zelta kompass», kurās satiksiet aktierus Džoniju Depu, Nikolu Kidmenu un Bondu jeb Danielu Kreigu.

Ģeniālais fantasts, režisors Tims Bērtons skatītājiem un kino gardēžiem piedāvā filmu Čārlijs un šokolādes fabrika. 31.decembrī 16:30 būs iespējams ielūkoties saldumu fabrikā, kuru vada pats Džonijs Deps jeb Villijs Vonka un kurā aiz katrām nākamajām durvīm paveras aizvien krāšņāka pasaule.

Filma stāsta par Čārlija piedzīvojumiem Villija Vonkas brīnumainajā šokolādes fabrikā. Čārlijs Bakets nāk no trūcīgas ģimenes, un viņa dienas aizrit, sapņojot par dievināto šokolādi, ko viņš parasti nevar atļauties. Viss mainās, kad Villijs Vonka, ārkārtīgi slavenās Vonkas šokolādes impērijas īpašnieks, izsludina loteriju, kurā izlozēto piecu zelta biļešu laimētāji varēs doties ekskursijā pa Vonkas šokolādes fabriku un redzēt tur esošos brīnumus. Zelta biļetes paslēptas šokolādes tāfelīšu iesaiņojumā un izsūtītas pa visu valsti. Čārlijs gluži neticamā kārtā tiek pie šādas biļetes un kopā ar četriem daudz nerātnākiem bērniem iekļūst fabrikā. Ekskursijā gaidāms ne viens vien pārsteigums un piedzīvojums – varbūt pat vairāk, nekā gribētos.

Uzreiz pēc tam 18:40 tiks piedāvāta filma Zelta kompass, kura ieguvusi Oskara balvu. Tā stāsta par bāreni Lairu Belakvu, kura dzīvo paralēlā pasaulē - tajā dogmatiska maģistrātu apvienība draud pārņemt varu pasaulē. Kad pazūd Lairas draugs, viņa dodas uz Ziemeļiem, lai glābtu viņu un satiktu savu tēvoci. Šajā filmā varēs sastapt slavenos aktierus Nikolu Kidmenu un Danielu Kreigu, kas plašāk zināms kā Bonda atveidotājs. Vakara noslēgumam 20:40 piedzīvojumu filma Bērni bez pavadoņa. Būs iespējams uzzināt, kas notiek, kad spēcīga puteņa dēļ ir slēgta lidosta un bērni netiek uz mājām. Viņiem īpašā lidostas telpā tiek atvēlēta vieta, kur ir vēl desmitiem bērnu no visas valsts, kuri palikuši bez uzraudzības.

Foto: publicitātes

Bagātīgais Jaunais gads!

Jaunais gads sāksies ar bagātīgu jaunumu klāstu, un to atzinīgi novērtēs ne viens vien skatītājs. Pirmais no jaunumiem ir seriāls Tu būsi mana (Soy tu duena), kas guvis popularitāti un demonstrēts jau 68 pasaules valstīs. Tajā filmējušies iemīļoti Latīņamerikas aktieri, kā Lusero, Fernando Kolunga un Gabriela Spanika. Pamesta altāra priekšā, Valentīna apsola, ka vairs nevienam un nekad neļaus nodarīt sev pāri. Savu solījumu viņa tur, līdz saprot, ka ir neglābjami iemīlējusies. Seriāls Tu būsi mana no 1.janvāra ik darba dienu 18:10 būs skatāms Kanālā 2.

Jaunumu krātuvē glabājas arī seriāls Istabene Manhetenā (Una Maid en Manhattan), kas būs skatāms no 1.janvāra ik darba dienu 19:05. Seriāla nosaukuma saistība ar populāro Holivudas komēdiju, kurā galvenā loma bija uzticēta Dženiferai Lopesai, nav nejauša – Istabenes Manhetenā pamatā ir tie paši sižeta notikumi. Filmas pārveidošana par seriālu ir jauns paņēmiens, un risks ir attaisnojies – oriģinālais seriāls izdevies interesants un pasaulē kļuvis ļoti populārs.

Foto: publicitātes

Sekss un lielpilsēta

Tik zināmais stāsts par četrām valdzinošām Ņujorkas sievietēm, labām draudzenēm, kuras iekarojušas miljoniem skatītāju siržu. Tās būs sarunas par visu, kas svarīgs, – darbu, seksu, sapņiem, arī modi un vīriešiem. Kanāls 2 skatītāju uzmanībai piedāvās seriālu no pašas pirmās sezonas sērijas un ļaus izdzīvot tik daudz piedzīvojumu un notikumu. Pasaulē populārais seriāls iedvesmojis arī divu filmu veidošanai – 2008.gadā uz lielajiem ekrāniem nonāca pilnmetrāžas filma Sekss un lielpilsēta, un 2010.gadā pirmizrādi piedzīvoja filma Sekss un lielpilsēta 2. Skatieties seriālu Sekss un lielpilsēta ar burvīgām aktrisēm Sāru Džesiku Pārkeri, Kimu Ketrelu, Kristinu Deivisu un Sintiju Niksoni, no 1.janvāra ik otrdienu 21:00 Kanālā 2.

OKartes skatuves jaunieši!

No 6.janvāra svētdienu vakaros varēs skatīties OKartes skatuves koncertus. Tie būs skaistākie un īpašākie mirkļi, kurus piedzīvoja sešas šova laikā izveidotas grupas, sacenšoties par galveno balvu. Kanāla 2 skatītāji varēs piedzīvot atkalredzēšanās prieku ar grupām K2, Zvaigžņu zagļi, nu un, Jātnieki, T–Band un 4 vēji. Ļaujieties neaizmirstamām emocijām, vēl reizi skatoties īpašus radošos vakarus, kuros šova grupas izpildīja Raimonda Paula, Ulda Marhileviča, grupas Jumprava, Mārtiņa Freimaņa, Zigmara Liepiņa un daudzu citu zināmu autoru dziesmas. Okartes skatuves koncerti no 6.janvāra ik svētdienu 19:10 Kanālā 2.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu