Siguldas slēpošanas trases gatavas uzņemt slēpotājus (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Siguldā šajā nedēļas nogalē visas kalnu un distanču slēpošanas trases strādās ar pilnu jaudu, gaidot ziemas prieku baudītājus, informē Siguldas novada Tūrisma informācijas centrā.

Šogad izveidota jauna distanču slēpošanas trase Laurenčos, kas veido 1,8 kilometrus garu apli. Trase sagatavota slēpošanai brīvajā un klasiskajā solī, tās izmantošana ir bez maksas, un diennakts tumšajā laikā 300 metru garš trases aplis ir apgaismots. Brīvdienās no plkst.11 līdz 19 ir pieejama arī slēpju noma.

Pēc aktīvas sniega ražošanas Siguldas Pilsētas trase sestdien uzsāk sezonu, atverot lielo kalnu. Siguldas Pilsētas trase no pirmdienas līdz piektdienai būs atvērta no plkst.12 līdz 22, bet sestdien un svētdien - no plkst.9 līdz 22.

Pagājušajā nedēļas nogalē Kaķīškalna trase atvēra Mazo kalnu, savukārt Lielā trase slēpotājiem tiks atklāta rīt, 15.decembrī. Kaķīškalns apmeklētājus darba dienās gaida no plkst.14 līdz 22.00, bet sestdienās un svētdienās - no plkst.9 līdz 23. Arī piektdienās trases darbosies līdz plkst.23, taču Mazais kalns darba dienās atvērts no plkst.17.

Arī Kordes trasē apmeklētājiem atvērts Mazais kalns. Uz Lielā kalna turpinās sniega ražošana un, pieturoties labvēlīgiem laikapstākļiem, plānota tā atvēršana nedēļas nogalē.

Reiņa trasē darbojas daļa no galvenās trases un viens pacēlājs, kā arī iesācēju trase ar pacēlāju. Ja piepildīsies solītās laika prognozes, tiks atvērts arī bērnu parks. Slēpotājus gaida arī kilometru gara, diennakts tumšajā laikā apgaismota distanču slēpošanas trase. Tās izmantošana ir bez maksas.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu