500 miljonu skatījumu «YouTube» par kodienu (7)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Par pirmo video krātuves «YouTube» lietotāja veidotu klipu, kas sasniedzis 500 miljonu skatījumu, atzīts klips ar nosaukumu «Čārlijs iekoda man pirkstā» («Charlie Bit My Finger»), raksta informācija tehnoloģiju (IT) portāls «The Next Web» (TNW).

Mazulis iekož lielajam brālim pirkstā

Klipā redzams zēns, kurš tur klēpī mazuli - brālīti -, kurš iekož lielajam brālim pirkstā un smejas, dzirdot viņa kliedzienus. TNW raksta, ka klips augšupielādēts video krātuvē jau 2007.gadā, taču popularitāti ieguvis, vairojoties ātrgaitas interneta un mobilā interneta pieslēgumiem pasaulē. 2012.gadā 73,5% klipa skatījumu nāca no mobilām ierīcēm - viedtelefoniem un planšetēm - salīdzinot ar 22,4 % no šādām ierīcēm 2010.gadā

TNW norāda, ka «Čārlijs iekoda man pirkstā» skatījumu skaitu ar uzviju pārsniedzis Dienvidkorejiešu mūzikas klips «Gangnam Style», taču video ar abiem brāļiem bijis pirmais, kas sasniedzis 500 miljonu skatījumu skaitu. Klips ir tikai 56 sekundes garš.

Kā ziņo portāls, starplaikā Čārlija un viņa brāļa tēvs «YouTube» ielicis vēl divus klipus par brāļiem, kad Čārlijs bija maziņš, taču kopš 2007.gada abi zēni ir paaugušies.

Jau ziņots, ka korejiešu popa sensācijas «Psy» hits «Gangnam Style» kļuvis par visu laiku skatītāko videoklipu vietnē «YouTube» vairāk nekā 805 miljonu skatījumiem.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu