Kalnciema kvartālā notiks Mārtiņdienas tirgus (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Kalnciema kvartālā no plkst. 10 līdz 16 notiks īpašs Mārtiņdienas tirgus, kurā apmeklētājus priecēs slavenais pavārs Mārtiņš Rītiņš ar «Martin's Mercato» īpašo Mārtiņdienas ēdienkarti.

Pavāra piedāvātie ēdieni būs veidoti no aktuālajiem un veselīgajiem vietējas izcelsmes sezonas produktiem, līdz ar to būs iespēja mieloties ar ķirbju zupu, ķirbju salātiem ar baklažānu un krējuma siera mērci, grūbu un kailgraudu miežu salātiem, dzērveņu un ķirbju kūkām un arī Mārtiņdienas zoss cepeti.

Kalnciema kvartālā tirdziņā varēs iegādāties arī dažādus adījumus un citas nepieciešamas lietas aukstajam laikam - tējas, kūpinājumus, skābos kāpostus, žāvētos augļus, karstvīnu un daudz ko citu.

Pasākuma mazajiem apmeklētājiem no plkst. 10 līdz 15 Kalnciema kvartālā brūnajā mājā būs iespēja darboties «Zīmuļotas» filca darbnīcā, kur no filca un vilnas varēs gatavot gaiļus un cāļus.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu