TV3 «Glee» 3. sezona

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

TV3 ekrānos atgriežas pasaules slavu guvušā seriāla «Radīti skatuvei» (Glee) trešā sezona, kura būs emocijām un notikumiem piepildīta. Astoņiem kora dalībniekiem pienācis laiks absolvēt skolu, kādai no meitenēm pieteiksies mazulis, vēl citiem jauniešiem izveidosies mīlas trijstūris, cits iekļūs autoavārijā, bet vēl kāds zaudēs nevainību. Papildus tam, jaunajā «Radīti skatuvei» sezonā piedalīsies tādas pasaulslavenas zvaigznes kā Vūpija Goldberga, Rikijs Mārtins un citi.

Emocijām piepildīta sezona

Ja pirmās divas seriāla Radīti skatuvei sezonas bija sadalītas epizodēs, tad šī būs sadalīta mini sezonās katra ar savu nosaukumu. Jaunajā Radīti skatuvei sezonā varēs sekot tam, kā koristi centīsies pierādīt savu deju prasmi un kā pieņems smagus lēmumus, domājot par dziedāšanas karjeru. Arī par savu turpmāko dzīvi nāksies parūpēties un izlemt, kurp doties, - notiks gatavošanās skolas izlaidumam un pat kāzām. Trešā sezona solās būt emocijām piepildīta, jo astoņi kora dalībnieki absolvēs skolu un

sāksies pieaugušo dzīve ar bērniņa pieteikšanos, mīlas līkločiem un citiem notikumiem un pārdzīvojumiem.

Ieceres vērienīgas

Jaunā Radīti skatuvei sezona sāksies ar to, ka visi atgriezīsies skolā pēc vasaras brīvlaika un atsāks darbu. Pļāpīgais Džeikobs gaitenī intervēs skolēnus par viņu nākotnes plāniem, un atklāsies, ka daudzu ieceres ir vērienīgas. Reičela un Kurts grib studēt Ņujorkā. Kurts grib pierunāt Bleinu studēt kopā ar viņu. Maiks cer iekļūt prestižā universitātē, Mersedesa paziņo par attiecību saraušanu ar Semu. Vils kluba biedriem dod jaunu uzdevumu.

Foto: publicitātes

Pasaulslavenas zvaigznes

Trešajā sezonā varēs sekot līdzi ne tikai jau iepazīto varoņu piedzīvojumiem, bet arī vairākās sērijās būs iespēja redzēt pasaulslavenas zvaigznes. Kā viesaktieri šajā sezonā piedalīsies Vūpija Goldberga (Whoopi Goldberg), Džefs Goldblūms (Jeff Goldblum), Helēna Mirena (Helen Mirren), Rikijs Mārtins (Ricky Martin), Lindsija Loena (Lindsay Lohan) un blogeris Perezs Hiltons (Perez Hilton).

Baudiet Radīti skatuvei jauno, jau trešo sezonu no 15.oktobra ik pirmdienu plkst. 23:05 TV3!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu