Cukerbergs: esmu daltoniķis, zilu krāsu redzu vislabāk (19)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PBK

Pirmā Baltijas kanāla (PBK) izklaidējošās programmas «Vakars kopā ar Ivanu Urgantu» īpašais viesis vakar bija sociālā tīkla Facebook dibinātājs Marks Cukerbergs. Sava ikvakara šova jēgu Ivans Urgants formulē vienkārši: lai cilvēki pēc grūtas darbdienas spēj aiziet gulēt labā noskaņojumā. Asprātību pilnā atmosfērā risinājās arī saruna ar Marku Cukerbergu.

Dialogu ik pa brīdim pāršalca studijas viesu ovācijas un smiekli.

- Mark, vai esat pazīstams ar sociālā tīkla «V kontakte» izveidotāju Pāvelu Durovu no Sanktpēterburgas?

- Jā, esmu.

- Tad kāpēc viņš vēl ir dzīvs?

Foto: PBK

Dialogā ar Facebook radītāju nopietnais mijās ar jokiem un dziļi personiskiem stāstiem. «Padarīt pasauli atvērtāku - tā ir mana misija,» tā paša izveidotā sociālā tīkla būtību raksturo Marks Cukerbergs. Viņš stāsta, ka

zilo krāsu Facebook lapas noformējumam izvēlējies tāpēc, ka ir daltoniķis, kurš šo krāsu saredz vislabāk.

Skatītājiem tika atrādīts arī viņa suns, kurš nēsā dredus un kuram izveidota pašam sava lapa Facebook. Saturiski to piepildot pats Marks Cukerbergs.

«Es dievinu šo tiešā ētera atmosfēru. Arī atgriezeniskā saikne ar skatītāju man ir bezgala svarīga,» šovu raksturo Ivans Urgants.

Muzikālie viesi programmā šoreiz pārstāvēja Brazīlijā dzimušo mūzikas stilu bossa nova, kas sevī apvieno sambas un džeza sintēzi. Viens no šī stila dibinātājiem Markoss Valle uzstājās kopā ar latviešu dziedātāju Laimu Vaikuli. Jaundibināto muzikālo veidojumu Ivans Urgants jokojot nodēvēja par grupu «Rīgadežaneiro».

Iesakām nepalaist garām -

ceturtdien, 4.oktobrī, šā PBK šova viesi būs grupa «Prāta vētra»!

Šovs «Vakars kopā ar Ivanu Urgantu» PBK skatāms pēc plkst. 23 no pirmdienas līdz ceturtdienai. Spilgtā ētera personība Ivans Urgants pieliek punktu aizejošajai dienai lieliska noskaņojuma, izmeklētas mūzikas un visinteresantāko cilvēku pavadībā.

Komentāri (19)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu