Pēc «Pīķa dāmas» izrādes godina Obrazcovu (13)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Svētdienas, 16.septembra, vakarā Latvijas Nacionālās operas Sarkanajā zālē pēc Čaikovska operas «Pīķa dāma» izrādes tika godinātas šīs izrādes zvaigznes - krievu operdīva Jeļena Obrazcova, kura iejutās Grāfienes tēlā, un izcilais latviešu tenors Aleksandrs Antoņenko, kurš uz dzimtās operas skatuves atkal izdzīvoja sava varoņa Hermaņa kaislības.

Abus izrādes viesmāksliniekus balles viesi sagaidīja ar skaļām ovācijām.

«Paldies Aleksandram, ka viņš atrada laiku piedalīties šajās divās «Pīķa dāmas» izrādēs!» savā uzrunā teica LNO direktors un šīs izrādes režisors Andrejs Žagars, no vēlot Antoņenko kļūt par tādu pašu operas leģendu kā Obrazcova.

«Esmu priecīga par iespēju atkal dziedāt Rīgā kopā ar jūsu brīnišķīgo orķestri, lieliskajiem dziedātājiem un fantastisko kori! Būšu pagodināta, ja mani uzaicināsiet vēl kādreiz paviesoties šajā izrādē,» teica Jeļena Obrazcova.

Pēc tam vakara viesi, kuru vidū manīja gan izrādes dalībniekus, gan vairākus sabiedrībā pazīstamus cilvēkus, tostarp eksprezidentu Valdi Zatleru, horeogrāfu Agri Daņiļēviču u.c., pie vīna glāzes un nelielām uzkodām kavēja laiku patīkamās sarunās.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu