Breds Pits: lielo honorāru laiks ir pagājis (8)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Holivudas zvaigzne Breds Pits (Brad Pitt) intervijā BBC atzinis, ka lielās Holivudas aktieru algas, kas pārsniedz 10 miljonus dolāru par vienu filmu, vairs nav realitāte. «Jā, tā lieta ir mirusi dabīgā nāvē,» viņš rezumē.

«Šāda aritmētika nestrādā ... šādi līgumi šodien netiek slēgti,» viņš piebilst.

Pits daudzus gadus bijis viens no Holivudas vislabāk atalgotajiem aktieriem.

Atgādinām, ka pēc pēdējiem amerikāņu izdevuma «Forbes» datiem 2012.gada labāk atalgotais aktieris ir filmu sērijas «Neiespējamā misija» zvaigzne Toms Krūzs (Tom Cruise). Tas noticis, pateicoties nopelnītajiem 75 miljoniem ASV dolāru, kuri slavenā scientologa kontā ienākuši laika posmā no 2011.gada maija līdz šā gada maijam.

Tikmēr Pits nopelnījis vien 25 miljonus.

«Šis ir ļoti interesants laiks Holivudā.

Tu izvēlies lomas pēc to kvalitātes un centies sabalansēt budžetu.

Daudzas kinostudijas ir skārusi ekonomiskā krīze, un tās nolemj koncentrēties uz peļņu nesošiem projektiem - uz «telts balstiem»,» viņš komentē. «Tajā pašā laikā tas atver durvis jauniem, interesantiem režisoriem.»

Tā dēvētās «telts balstu» filmas ir ar lielākiem budžetiem un parasti nes peļņu, kas ļauj «uzsliet» citas, mazāk komerciālas filmas.

Pats Breds Pits pēdējos gados bijis redzams sporta drāmā «Naudas spēle» («Moneyball»), kā arī ierunājis balsi animācijas filmā «Jautrās pleznas 2» («Happy Feet 2»).

Pēdējā viņa loma ir kriminālajā trillerī «Killing Them Softly» (skat. video).

Pastāv arī cits veids kā aktierim pelnīt, uzskata Pits, proti, piekrist mazākam honorāram un cerēt uz filmas peļņas procentiem. Šāds modelis, protams, darbojas tikai tad, kad filma ir komerciāli ļoti veiksmīga.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu