Mūra nedod Kačeram šķiršanos (15)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktieris Eštons Kačers jau labu laiku pūlas oficiāli nokārtot šķiršanos no savas bijušās mīļotās - Demijas Mūras.

Kā stāsta Kačers, viņš visu šo laiku bija gaidījis šķiršanās iniciatīvu no Demijas, jo nevēlējās izdarīt spiedienu. Kā zināms, Demija ilgu laiku pārdzīvoja Eštona aiziešanu, kā rezultātā viņai bija emocionāls stress. Taču tagad Eštona pacietībai ir pienācis gals un viņš ātrāk alkst atbrīvoties no «vīra» lomas, ziņo 7d.org.ua.

Aktrise Mila Kunis
Aktrise Mila Kunis Foto: Reuters/Scanpix

Iemesls šādai reakcijai ir vienkāršs - Mūra joprojām mīl savu bijušo vīru. «Demija man atzinās, ka joprojām mīl Eštonu. Tas, ka viņas iemīļotais tiekas ar savu jauno pasiju, kura par viņu (Demiju) ir daudz jaunāka, viņu pamatīgi ievainojis. Viņa lēnām sākt jukt prātā,» stāstījis kāds aktrises tuvs draugs.

Domājams, ka arī jaunā aizraušanās - seksīgā aktrise Mila Kunis ir iemesls, kāpēc Eštons vēlas ātrāk atgūt oficiālu brīvību. Taču Demija nav ar mieru tik vienkārši šķirt abu laulību -

pagaidām viņa cenšas novilkt laiku, ignorējot sava vīra lūgumus ātrāk nokārtot šķiršanos.

Kā ziņo pārim tuvu stāvoša persona, Demija nevēlas Eštonam atvieglot dzīvi, zinot, ka viņš metīsies par vairākiem gadiem jaunākas sievietes apskāvienos.

Mūra šobrīd izmisīgi meklē līdzekli pret vientulību, tādēļ viņa esot nolēmusi adoptēt mazuli. Tiesa, aktrises draugi šādu «pretstresa līdzekli» neakceptē - viņi uzskata, ka Demija ir pārāk «uzvilkusies», lai kādu audzinātu. Respektīvi, viņas pašreizējā psiholoģiskajā noskaņojumā var audzināt vienīgi pati sevi, turklāt vēlams, lai to darītu psihoanalītiķis.

«Viņas pašreizējā dvēseles noskaņā bērna adoptēšana ir pēdējais, ko vajadzētu darīt. Protams, Demija jūtas pamesta, taču viņai jāsaprot, ka viņa nevar savus bērnus aizstāt ar citu bērnu. Tas nav tik vienkārši,» paudis kāds no Holivudas dīvas paziņām.

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu