Ritas Oras un Emēlijas Sandei nedēļa (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Apvienotās Karalistes albumu topa virsotnē atgriezies britu soula un R&B mūzikas dziedātājas Emēlijas Sandei (Adele Emeli Sandé) pirmais soloalbums «Our Version Of Events», tikmēr singlu konkurencē uzvarējusi britu dziedātāja un aktrise Rita Ora (Rita Ora), ziņo ārvalstu mediji.

Rita Ora, kas parakstījusi izdevniecības līgumu ar Jay-Z kompāniju «Roc Nation», ar jauno vasarīgo meldiju «How We Do (Party)» spējusi jau trešo reizi iekarot Apvienotās Karalistes top40 augstāko pozīciju. Pirms tam tas 21 gadu vecajai dziedātājai izdevies ar DJ Fresh dziesmu «Hot Right Now» un kopdarbu ar reperi Tinie Tempah «R.I.P».

Visas trīs dziesmas spējušas sasniegt 100 000 pārdošanas robežu, ziņo Lielbritānijas kompānija «Official Charts Company».

Pagājušās nedēļas līderis - reperis Vailijs (Wiley) ar dziesmu «Heatwave» noslīdējis uz 2.vietu.

Pateicoties priekšnesumiem Londonas Olimpisko spēļu noslēguma ceremonijā, būtiski audzis pieprasījums pēc «Elbow», Eda Šīrana dziesmām un pat jaunā Džordža Maikla (George Michael) singla «White Light», kas pakāpies uz 15.vietu.

Arī Emēlijas Sandei atgriešanās topa galvgalī saistāma ar Olimpiādi.

Britu grupa «Spector» ar savu debijas plati «Enjoy It While It Lasts» numur 12.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu