Sākas Limbažu novada svētki

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Sākas un visu nedēļas nogali turpināsies Limbažu novada svētki, informēja vietējā pašvaldībā.

Pilsētas svētku ieskaņas dienā, svētku pasākumi sāksies plkst.15 ar pastaigu pa ūdens virsmu ūdensbumbā Lielezerā. Pilsētas svētku atklāšana Baumaņu Kārļa laukumā notiks plkst.18.30. Pēc tam Limbažu uzņēmēju un iestāžu darbinieki, pašdarbnieki dosies svētku gājienā no Baumaņu Kārļa laukuma līdz Lielezeram pa Parka ielu.

Turpinājumā paredzēta pirmskolas vecuma bērnu braucamrīku parāde «Mazie limbažnieki rullē!», suņu - cilvēku glābēju ūdenī - paraugdemonstrējumi, vikingu laivu brauciens un šķēršļu joslas pārvarēšana.

Plkst.21 sāksies «Latvijas karaoke čempionāts 2012», bet ap plkst.23 Lielezera izgaismošana un salūts uz ūdens «Saule sēja sudrabiņu Lielezera ūdeņos».

Sestdien, 4.augustā, Limbažu pilsētas svētku ietvaros notiks makšķerēšanas sacensības, pludmales volejbola čempionāts, pilsētas vārtu atklāšanas pasākums, «Lielākais Romualdu - Amatnieku un Latvijā ražoto preču tirgus Limbažos», retro motociklu starts, Brīvdabas teātra izrāžu festivāls, Limbažu Vienības parka 120.gadadienas pasākums, tiks veidota kopīga instalācija «Tā puse, kas senāk piekļāvās kokam», uzstāsies muzikālā projekta «Dziedošās ģimenes» - uzvarētāji Puncuļu un Liepiņu ģimenes, notiks citi pasākumi.

Plkst.19 svētku dalībniekus sveiks Limbažu pilsētas pārvaldes vadītājs Māris Beļaunieks. Turpinājumā tipisks latvisks koncerts limbažnieku stilā ar pašdarbnieku piedalīšanos un balle kopā ar Igo, Gvido Lingu, Nikolaju Puzikovu, Latgales kapelu «Dziga» un draugiem no Panevēžas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu