«Kinomānija» atgriežas jaunā ampluā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Kino cienītāju iemīļotais TV3 raidījums «Kinomānija» augusta sākumā atgriežas pie saviem skatītājiem, lai vēstītu par jaunāko, aktuālāko un interesantāko kino pasaulē. Pie kinomīļiem atgriezīsies abi šarmantie vadītāji Anna Rozīte ar Kasparu Zlidni, kuri vasarā smēlušies enerģiju jaunajai sezonai. Turpmāk «Kinomānija» būs skatāma trešdienu vakaros 23:10 kanālā TV3!

Lai gan aiz loga saulīte silda un vasara tā pa īstam tikai tagad ir sākusies, televīzijas ekrānos pamazām atgriežas raidījumi un to veidotāji, kuri bija devušies vasaras brīvdienās. Augusta sākumā TV3 skatītājus gaida atkalredzēšanās prieks ar «Kinomānijas» vadītājiem Annu Rozīti un Kasparu Zlidni, kuri paspējuši smelties enerģiju un spēkus jaunajai raidījuma sezonai.

Darba pilnas rokas

K.Zlidnis gan šajās dienās ir ļoti aizņemts un darba pilnām rokām, jo jau pavisam drīz, 4.augustā Rīgā, Grīziņkalna sporta kompleksā norisināsies Pasaules čempionāts ielu vingrošanā. Un viņš ir ne vien šā pasākuma vadītājs, bet arī viens no organizatoriem. Šajā dienā Latvijā būs sabraukuši spēcīgākie ielu vingrotāji no 20 pasaules valstīm, lai free-style kategorijā rādītu vingrojumus, elementus un figūras, kas parastam cilvēkam šķiet vienkārši neiespējamas izpildei. Bet arī tas vēl nav viss, K.Zlidnis gatavojas ne vien jaunajai «Kinomānijas» sezonai un čempionātam, bet arī jaunam posmam savā dzīvē, jau drīzumā kļūstot par tēti.

Viss par un ap kino

Šajā rudenī uz lielajiem ekrāniem gaidāmas daudzas jaunas kinolentes, un tas nozīmē, ka būs daudz jauna un interesanta, par ko stāstīt un ko parādīt. Raidījuma komanda kā ierasts informēs par jaunumiem uzņemšanas laukumā, aktieru dzīves līkločiem, radošās komandas ieguldījumu un daudz ko citu saistošu par jaunajām filmām.

Jaunajā «Kinomānijas» sezonā gaidāmi vairāki jaunumi – raidījums turpmāk būs skatāms citā dienā un laikā, kā arī vērīgākie raidījuma vērotāji noteikti pamanīs jauno vizuālo ietērpu.

Raidījuma radošā komanda cer, ka skatītāji novērtēs veiktos uzlabojumus.

Baudiet jauno «Kinomānijas» sezonu jau no 8.augusta ik trešdienu 23:10 tikai TV3!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu