Madonā notiks jau otrais festivāls «Zelta šlāgeris» (17)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Ar Madonas novada pašvaldības atbalstu jau otro reizi Latvijas Radio 2 un Latvijas šlāgerkanāls aicina uz grandiozāko šlāgerfestivālu Latvijā - «Zelta šlāgeris». 28. jūlijā plkst. 17 Madonas estrādē notiks jau otrais populārās mūzikas festivāls «Zelta šlāgeris», kurā uzstāsies vairāk nekā 30 kantri un šlāgermūzikas izpildītāji.

Ņemot vērā pagājušā gada šlāgerfestivāla panākumus un skatītāju lielo atsaucību, Madonas novada pašvaldība, Latvijas Radio 2 kopā ar Latvijas Šlāgerkanālu nolēmuši turpināt aizsākto tradīciju un organizēt arī šogad festivālu «Zelta šlāgeris».

r]Festivālā piedalīsies vairāk kā 30 kantri un šlāgermūzikas grupas, kā arī dažādi tautā iemīļoti šlāgerizpildītāji: APVEDCEĻŠ, 6.JŪDZE, ZEĻĻI, KLAIDONIS, RIČI, GINC UN ES, SANTA ZAPACKA & HARIJS OZOLS, TĒRVETE, DOBELES ZEMESSARGI, ROBERTS OŠIŅŠ, BRUĢIS, DZINTARS ČĪČA, KASPARS ANTESS, VIKTORS ZEMGALS, ŠMINIŅU ĢIMENE, GALAKTIKA, SANTA KASPARSONE, HEINRIHS KALVĪTIS, ĒRIKS GRUZNIŅŠ, EMBURGAS ZĒNI, ROLISE, GUNĀRS UN ZANE, ULDIS DEIGELIS UN ZELTERI, ZVAIGŽŅU LIETUS, INETA RUDZĪTE, GUNĀRS MEIJERS un citi.

Festivāls paredzēts 6 stundu garumā, pēc kura būs balle līdz rīta gaismai kopā ar grupām «6. Jūdze», «Bruģis», «Klaidonis» kā arī LR2 DJ Aivis. Tāpēc festivāla organizatori ir nodrošinājuši apmeklētājiem arī telšu vietas.

Šlāgerfestivālu vadīs atraktīvais aktieris Guntis Skrastiņš.

Biļetes iepriekšpārdošanā: «Biļešu servisa» kasēs, Latvijas pasta nodaļās, «Statoil» degvielas uzpildes stacijās, Madonas kinoteātra «Vidzeme» kasē - biļetes cena 3 Ls (biļešu skaits ierobežots).

Pasākuma dienā - 5 Ls.

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu