Džordžs Maikls un Keita Mosa nofilmē «Balto gaismu» (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Britu popzvaigzne Džordžs Maikls (George Michael) publiskojis ilgi gaidīto jauno dziesmas «White Light» video, kurā nofilmējusies skandalozā britu modele Keita Mosa (Kate Moss).

Jaunais video ir zināma atsauce uz Džordža Maikla nesen pārciesto smago plaušu karsoni.

Keita Mosa
Keita Mosa Foto: Ekrānuzņēmums

Keita Mosa klipa beigās met monētu, visticamāk, simbolizējot nāvi un dzīvību.

Džordžs Maikls gatavojas atsākt savu koncerttūri, uzstājoties arī Austrijā, kur pavadīja vairākas dienas slimnīcā. Mūziķis paziņojis, ka gatavo arī jaunu albumu, kas būšot komerciālākais viņa veikums kopš «Faith».

«Šobrīd esmu patīkami satraukts. Šis būs mans viskomerciālākais albums kopš «Faith». Tas nenozīmē, ka albums būs mans labākais.

Domāju, ka «Older» ir man veiksmīgākais darbs,»

kādā intervijā atklāj Maikls.

Atgādinām, ka Džordžs Maikls ir pārdevis 85 miljonus ierakstu kopiju visā pasaulē, saņēmis «Grammy» balvu un daudzkārt iekarojis topu virsotnes. Maikla vārds presē izskanējis gan saistībā ar viņa seksuālo dzīvi, gan narkotiku lietošanu. Nesen Maikls cietumā pavadīja 27 dienas par marihuānas glabāšanu un automašīnas vadīšanu narkotiku reibumā.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu