Saulkrastos arī šovasar «Saulkrasti Jazz»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jūlijā Saulkrastos norisināsies tradicionālais mūzikas festivāls «Saulkrasti Jazz», kas šogad svinēs savu 15 gadu jubileju. «Saulkrasti Jazz» ir viens no nozīmīgākajiem džeza festivāliem Latvijā, un šovasar tas notiks no 16.jūlija līdz 21.jūlijam, piedāvājot gan bezmaksas koncertus Rīgā un Saulkrastos, gan arī maksas koncertus Saulkrastos, atpūtas kompleksā «Minhauzena Unda», liecina festivāla mājaslapā publicētā informācija.

Šovasar festivāla programmas galvenais viesis būs nigēriešu dziedātājs Ola Onabule no Lielbritānijas, kurš ir iedvesmojošs 21.gadsimta dziedātājs.

Saulkrastu džeza festivāla viesu vidū būs arī «Jelgavas jauniešu Big Band» un «Jelgavas Big Band», kas bezmaksas koncertā uzstāsies uz «Origo Summer Stage» skatuves. Tāpat festivālā uzstāsies Jāzepa Mediņa Rīgas mūzikas vidusskola un Rīgas Doma kora skolas audzēkņi, muzikālā apvienība «La Petite Paris», Lietuvas mūziķi «Siauliai Big Band», «Kestutis Vaiginis Quartet» un «Vilnius Jazz Orchestra», muzikālā apvienība «TomTomm Quartet» no Igaunijas un Raimonda Macata kvintets jeb «RM5».

Festivālā priekšnesumu sniegs arī Latvijas un Dānijas divu džeza mākslinieku veidotais projekts «Frank / Pashkevich Quartet», Vācijas grupa «Mo’ Blow», bundzinieku duets «The Drumbassadors» no Nīderlandes, grupa «Sofia Fusion Quartet» no Bulgārijas, kā arī citi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu