Top10: Pelnošākās aktrises pasaulē (15)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Ietekmīgais amerikāņu izdevums «Forbes» publicējis Holivudas aktrišu topu, kuras saņem lielākos honorārus. Šogad topa līdera pozīciju ieņem filmu sērijas «Twilight» («Krēsla») aktrise Kristena Stjuarte (Kristen Stewart).

Stjuartes honorārs par filmēšanos pēdējās divās «Krēslas» filmās kopā ir 12,5 miljoni dolāru. Aktrise saņem arī noteiktu procentu peļņas no filmu nomas. Pavisam nesen Kristena filmējās fantāzijas filmā «Snow White And The Huntsman» («Sniegbaltīte un mednieks»). Tas viss aktrisei laika posmā no 2011.gada maija līdz 2012.gada maijam ienesis kontā 34,5 miljonus.

Top 100

22 gadus vecā Stjuarte arī kļuvusi par visu laiku gados jaunāko aktrisi, kurai izdevies iekļūt «Forbes» topā. Izdevums aprēķinājis, ka katrs dolārs, ko studija iztērē par Stjuarti, nes atpakaļ 55,83 dolārus.

2.vietu šajā sarakstā ieņem Holivudas zvaigzne Kamerona Diaza (Cameron Diaz), kas gada laikā nopelnījusi 34 miljonus, bet top 3 noslēdz Sandra Buloka (Sandra Bullock) ar 25 miljoniem dolāru.

Desmit pelnošākās aktrises apskatītajā finanšu gadā kopumā nopelnījušas 200 miljonus dolāru, kas ir krietni mazāk par desmit pelnošāko vīriešu dzimuma aktieru kopīgajiem ieņēmumiem 361 miljona dolāru apmērā.


Top10: pelnošākās aktrises

Kristena Stjuarte (34,5 miljoni)

Kamerona Diaza (34 miljoni)

Sandra Buloka (25 miljoni)

Andželina Džolija (20 miljoni)

Šarlīze Terona (18 miljoni)

Džūlija Robertsa (16 miljoni)

Sāra Džesika Pārkere (15 miljoni)

Merila Strīpa (12 miljoni)

Kristena Vīga (12 miljoni)

Dženifera Anistone (11 miljoni)

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu