Prezentēs latviešu ekstrēmceļotāja Bruno Šulca grāmatu (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

«Apgāds Zvaigzne ABC» ir laidis klajā slavenā latviešu ekstrēmceļotāja Bruno Šulca grāmatu «Turpināt būt pašam sev: Velokāpiens Muztagatā», kurā viņš stāsta par piedzīvoto un pārdzīvoto, veicot kāpienu 7546 m augstajā Muztagatas virsotnē Ķīnā. Grāmatas atvēršanas svētki notiks ceturtdien, 31. maijā.

Bruno Šulcs ir inženieris-mehāniķis, kura aizraušanās ir speciālu divriteņu konstruēšana. Ar šiem unikālajiem divriteņiem Bruno dodas augstos un ledājiem klātos kalnos, lai veiktu nobraucienus.

"Turpināt būt pašam sev: Velokāpiens Muztagatā"
"Turpināt būt pašam sev: Velokāpiens Muztagatā" Foto: publicitātes

Grāmatas atvēršanas svētki notiks ceturtdien, 31. maijā, plkst. 17 Rīgā, K. Valdemāra ielā 6, «Apgāda Zvaigzne ABC» prezentāciju zālē (ieeja caur grāmatnīcu). Pasākumā tiks demonstrēta Bruno Šulca veidotā filma «Kāpiens pēc Sapņa». Visiem būs iespēja aplūkot divriteņus, ar kuriem veikti nobraucieni no Elbrusa un Muztagatas virsotnes.

Nokāpjot no pirmās nometnes
Nokāpjot no pirmās nometnes Foto: publicitātes
Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu