Izdos "Eolikas" populārāko dziesmu izlasi (14)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Grupa "Eolika", kas kopš pavasara dažādās Latvijas pilsētās viesojas ar savai 30 gadu jubilejai veltītu koncerta programmu, šonedēļ klajā nāks ar savu jubilejai veltītu albumu "Jubilejas izlase", informēja ierakstu kompānijā "Mikrofona ieraksti".

Izlasē apkopotas pavisam 19 dziesmas, kur līdzās jau labi zināmajiem hitiem "Pasaule, pasaulīt", "Zemeņu lauks", "Tava atnākšana", "Es neesmu Džeina Fonda", "Mežrozīte", "Noktirne", "Raimonda Paula dziesmu popūrijam" un "Lielā zive" būs atrodamas arī vairākas dziesmas, kuras nav iekļautas iepriekšējās izlasēs.

Starp iepriekš dziesmu labumos neiekļautām dziesmām būs atrodamas tādas dziesmas kā "Maziņš papagailis", "Salamanda", "Karavāna", "Pienenīte", "Zem saules vai mēness", "Kā es gaidīju" un "Vēl tu vari".

Trīs jaunas dziesmas

Līdzās agrāko laiku ierakstiem izlasē iekļautas arī trīs jaunas un tikai šogad ierakstītas dziesmas "Meitene no sapņa", "Lūgums" un šī brīža aktuālais kvarteta singls, Borisa Rezņika dziesma "Šajā brīdī". Kā papildus bonuss izlasei pievienots "Eolikas" junioru projekta "eTeens" šogad no jauna ieskaņotā dziesma "Tu smējies sapnī", kuru producējis Roberts Lejasmeijers.

Lai gan muzicēšana dažādos sastāvos projektā ar nosaukumu "Eolika" komponista Borisa Rezņika vadībā aizsākta 60.gados, latviešu mūzikas cienītājiem "Eolika" saistās ar kvartetu, kura popularitātes laiks bija 1980.gads līdz 1986.gads. Tad Latvijas Valsts filharmonijas paspārnē "Eolika" koncertēja Latvijā, apbraukāja Padomju Savienību, izdeva ilgspēlējošo skaņuplati "Pasaule, pasaulīt", uzņēma muzikālu televīzijas filmu "Vasara Jūrmalā", kā arī radīja daudzus hitus, kuri ir ļoti populāri arī šodien, piemēram, "Zemeņu lauks", "Pasaule, pasaulīt", "Tava atnākšana" un citas.

Jaunā albuma "Jubilejas izlase" prezentācijas koncerts notiks 10.augustā, plkst.15 tirdzniecības centrā "Spice".

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu