Lerijs Kings šovasar atgriezīsies televīzijā (1)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Slavenais ASV sarunu šova vadītājs Lerijs Kings (Larry King) ceturtdien paziņoja, kas šovasar atsāks šo šovu, bet citā telekanālā. Kings, kurš no 1985. līdz 2010. gadam bija vadījis sarunu šovu «Larry King Live» telekanālā CNN, sacīja, ka to atsāks jaunā digitālā telekanālā «Ora.TV» un tas notiks ātrāk, nekā viņš vai «Ora.TV» to prognozēja.

Atsāktā sarunu šova nosaukums būs «Larry King Now», un ar to tiks atzīmēta Meksikas miljardiera Karlosa Slima finansētā telekanāla darbības sākšana. Iepriekš bija plānots sākt tā darbību tikai rudenī.

Šovasar ir paredzēti ASV Demokrātu un Republikāņu partiju nacionālie konventi, kuros tiks oficiāli izvirzīti kandidāti 6.novembrī paredzētajām ASV prezidenta vēlēšanām. Kings paziņoja, ka vēlētos jau pirmajā vakarā intervēt kādu no gaidāmajiem kandidātiem - Baraku Obamu vai Mitu Romniju.

Kings 2010.gada decembrī aizgāja no darba telekanālā CNN, kur viņš 25 gadus vadīja šovu «Larry King Live», un pamatoja aiziešanu ar vēlmi veltīt vairāk laika savai ģimenei. Kings savā šovā ir sarīkojis vairāk nekā 40 tūkstošus interviju.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu