«Karakuģis» notur pozīciju Latvijā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Tā kā aizvadītas siltas brīvdienas, cilvēki tās pārsvarā pavadījuši āra aktivitātēs. Tas arī atstājis iespaidu uz kino apmeklētību pagājušajā nedēļas nogalē. Līderis gan, kā prognozēts, palicis nemainīgs. Otro nedēļas nogali pēc kārtas skatītākā filma Latvijā bijusi jaunākais grāvējs «Karakuģis» («Battleship»). Šoreiz filmai pietika ar 2144 skatītājiem, bet kopējā apmeklētība pirmajās desmit dienās jau pārsniegusi 11 tūkstošus.

Arī otrā vieta paliek nemainīga, un to joprojām ieņem Sūzenas Kolinsas (Suzanne Collins) romāna «Hunger games» («Bada spēles») ekranizācija. Šoreiz pārdotas 1674 biļetes, bet kopējais skatītāju skaits pagājušajā nedēļā pārsniedza 20 tūkstošus. Par vietu šā gada top 20 vēl būs jāpacīnās, bet tas ir reāli izpildāms uzdevums.

No visiem nedēļas jaunumiem vislabāk ir klājies romantiskajai filmai «Amulets» («The Lucky One») ar Zaku Efronu (Zac Efron) galvenajā lomā, kuru noskatījās 1578 cilvēki. Uzreiz aiz tās seko vēl viens jaunums, deju filma «Ielu dejas 2 3D» («StreetDance 2 3D»). 1197 skatītāji gan ir vājāks rezultāts par prognozēto.

Labu sniegumu turpina demonstrēt komēdija «Amerikāņu pīrāgs: Salidojums» (American Pie: Reunion). Piektajā izrādīšanas nedēļas nogalē to noskatījušies 1195 cilvēki, bet kopējais skatītāju skaits jau pamazām tuvojas 30 tūkstošiem. Viena no gada skatītākajām komēdijām - par to vairs nav nekādu šaubu!

Pieticīgāk klājies pārējiem diviem nedēļas jaunumiem. Režisora Džeimsa Maktīga (James McTeigue) Edgara Po nežēlīgo slepkavību ekranizācija «The Raven» («Krauklis») ar 686 skatītājiem ieņēmusi sesto pozīciju, bet Mela Gibsona kriminālkomēdija «Trakās brīvdienas» ar 542 skatītājiem ir vēl zemāk.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu