"JV" zvaigžņu rēķini četrciparu skaitļos (12)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kā atklāj TV raidījuma "Glābējkomanda Cepums" pavārs, restorāna "36.līnija" īpašnieks Lauris Aleksejevs, kurš ir viens no Krievijas slavenību iecienītākajiem pavāriem, konkursa "Jaunais vilnis" apmeklētāju, krievu šovbiznesa zvaigžņu rēķini nereti veido četrciparu skaitli. "Un tos neapmaksā, sametoties naudu, - to visu maksā tas, kurš draugus ir uzaicinājis," novērojis pavārs.

Tāpat kā iepriekšējos gadus, arī šogad par starptautiskā konkursa "Jaunais vilnis" apmeklētāju ēdināšanu rūpēsies pavārs Lauris Aleksejevs, kura pārvaldniecībā ir arī krievu šovbiznesu zvaigžņu iecienīta ēšanas vieta, restorāns "36. paralēle" Lielupē.

Pēc iepriekšējo gadu pieredzes šogad pavārs ir papildinājis ēdienkarti, jo krievu publika esot prasīga. "Prasītā zuša vietā tu siļķi vis neiebarosi. Uz šo JV speciāli ierīkosim kūpinātavu, kur no Lapmežciema ņemtās svaigās zivis arī kūpināsim. Krieviem ļoti iecienīts ir kūpināts zutis, kuru ne visur var piedāvāt. Tāpat arī forelītes kūpināsim, bet tas nenozīmē, ka nebūs gaļas. Būs arī krievu iecienītais jērs un cālis tabakā. Plānos šogad viesiem ir piedāvāt arī Carskaja austeres," izdevumam "Kas Jauns" savus plānus atklāj Lauris.

Vaicāts par lielākajiem slavenību rēķiniem, Aleksejevs izdevumā "KJ" skaita: "Lielākie rēķini bijuši mērāmi četrciparu skaitļos - tas nozīmē tūkstošos latu! Un es neesmu manījis, ka cilvēki sadalītu ciparu "uz galviņām" un samestu kopā!"

Visaugstākās cenas alkohola plauktā restorānā ir šampanietim: dārgākais, ko lielākoties patērē "JV" publika, maksā pat 399 latu par pudeli, pārējie - vidēji 45-66 Ls. Litrs šņabja Russkij Standart maksā Ls 70.

Laura restorānu iecienījušas tādas zvaigznes kā dziedātāja Laima Vaikule, humorists Mihails Zadornovs, dziedātājs Boriss Moisejevs, šovmenis Maksims Galkins u.c.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu