Kafejnīcā atrasts "Karību jūras pirātu" turpinājuma scenārijs (4)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Kinostudijas "Walt Disney Company" darbinieki nejauši atstājuši kafejnīcā pirātu franšīzes ceturtās, vēl neuzņemtās filmas "Pirates Of The Caribbean: On Stranger Tides" ("Karību jūras pirāti. Nezināmās jūras") scenāriju, vēsta britu bulvārprese.

Kā vēsta tabloīds "The Sun", 194 lapaspušu garo tekstu atrada kāds no kafejnīcas apmeklētājiem, kas savukārt nodeva to preses izdevumam. No turienes scenārijs aizceļoja atpakaļ pie filmas veidotājiem. Anonīmais labvēlis, kas atdeva scenāriju, ne tikai nevēlējās atklāt savu vārdu, bet arī pārvarēja kārdinājumu ielūkoties tekstā.

Esmu liels šo filmu fans, taču pārvarēju vēlēšanos ieskatīties iekšā. Es gribu izbaudīt filmu, kad tā iznāks uz ekrāniem.

Plānots, ka filma pie skatītājiem nonāks nākamā gada maijā. Kinolenti režisēs Robs Māršals. Zināms, ka piedzīvojumu filmā spēlēs Ians Makšeins, Penelope Krusa, kā arī Džonijs Deps, kas atgriezīsies pie kapteiņa Džeka Sperova lomas. Kinolente tiks demonstrēta 3D formātā.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu