«OKartes skatuves» dalībniece Stafecka ieraksta Paula dziesmu (10)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes
References: API SITE

Jau ilgāk kā nedēļu dažādās Latvijas radiostacijās sākusi skanēt pilnīgi jauna Raimonda Paula dziesma, kuru iedziedājusi LNT un Kanāla 2 šova «OKartes skatuve 2» viena no līdzšinējām līderēm Antra Stafecka, kura šova laikā pamanījusies uzstāties uz vienas skatuves gan ar Raimondu Paulu, gan arī izpildīt duetā dziesmu ar Igo.

Jaunās dziesmas «Vētra nāk» teksta autors ir Guntars Račs, un tā sākotnēji tika rakstīta jauniešu koru vajadzībām, taču pēc tam, kad to īpašajā Raimonda Paula radošajā vakarā savā interpretācijā un Artūra Palkeviča aranžējumā izpildīja Antra, tika nolemts šo dziesmu ierakstīt arī studijā.

Raimonds Pauls:

«Tā meitene dzied ļoti pieklājīgā līmenī. Kaut kur jau mums tie jaunie dziedātāji jāmeklē,

tāpēc ir labi, ka ir tādi pasākumi, konkursi un tā tālāk.»

Antra Stafecka par sadarbību ar Raimondu Paulu un dalību šovā: «Tā ir fantastiska iespēja. Man ir tikai 20 gadu, un es zinu, ka vēl daudz ko vēlos sasniegt, taču šī man ir lieliska iespēja, kuru izmantoju un esmu pateicīga par man izrādīto uzmanību no Maestro puses. Bet šovs kopumā man dod iespēju radīt arī pašai un rādīt to skatītājiem. Starojums, kuru mēs visi saņemam no TV skatītājiem un klausītājiem, mums dod enerģiju strādāt tālāk. Pēc šīs dziesmas pirmā atskaņojuma mans saviļņojums bija tik liels, ka nespēju valdīt asaras.»

Dziesmu ierakstu studijā producēja šova muzikālais līderis Artūrs Palkevičs sadarbībā ar bundzinieku Gundaru Lintiņu, basģitāristu Aivaru Vīksnu un ģitāristu Guntaru Endzeli. Papildu vokālus ierakstījuši Antras kolēģi Mārtiņš Ruskis, Toms Bokums un Sandija Vīgante.

Doremi.lv

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu