Dženija Meja izdod studijas albumu "Nāk nakts" (9)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

29. maijā Dženija Meja (Jenny May), īstajā vārdā Maija Stuģe mūzikas izdevniecības "Mikrofona ieraksti" apgādā laiž klajā jaunu studijas albumu "Nāk nakts".

Jau šovakar (28.maijā) plkst.18 "Europa City Hotel" bārā "Sunny Melody" notiks dziedātājas albuma "Nāk nakts" prezentācijas pasākums.

Jaunajā albumā dziedātāja pievērsusies pašmāju vērtībām un, rūpīgi pārcilājot latviešu mūzikas ierakstu plauktus, izvēlējusies agrāk pazīstamas dziesmas, kurām sadarbībā ar dažādiem mūziķiem un producentu Māri Priedi dota otra elpa un jauns skanējums.

Dženija Meja izdod studijas albumu "Nāk nakts"
Dženija Meja izdod studijas albumu "Nāk nakts" Foto: Publicitātes foto

Pagājušajā gadā vērā ņemamus panākumus jau guva sadarbībā ar grupu "Double Faced Eels" no jauna ierakstītā Zigmara Liepiņa un Kaspara Dimitera dziesma "Bez puišiem nevar", bet šogad ar lieliem panākumiem radiostacijās skan vēl viena komponista Liepiņa dziesma "Diskžokejs".

Dženijas Mejas jaunajā albumā būs iekļauti tādi skaņdarbi kā grupas "Vaidava" dziesma "Tu būsi vēl", "Dālderu" dziesma "Dzeltenie aizkari", Ulda Marhilēviča un Ainara Mielava dziesma "Nedalāmā", Raimonda Paula dziesma "Tai pilsētā", Borisa Rezņika dziesma "Es neesmu Džeina Fonda" un citas.

Dziedātājas pirmais albums "Purple Skies And Yellow Flowers" iznāca 2005.gada janvārī, un tajā bija apkopotas jaunas dziesmas angļu valodā.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu