Džordžs Maikls gatavs atsākt atlikto koncertturneju (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Angļu dziedātājs Džordžs Maikls (George Michael) gatavojas atsākt koncertturneju, kuru viņam nācās atlikt smagas pneimonijas dēļ, vēsta laikraksts «Daily Telegraph». 48 gadus vecajam dziedātājam pagājušā gadā nācās atcelt visus Eiropas turnejas koncertus, jo novembrī viņš ar smagu pneimoniju tika nogādāts slimnīcā Austrijas galvaspilsētā Vīnē.

Slimnīcā Maiklam nācās pavadīt mēnesi, ārstiem cīnoties par dziedātāja dzīvību.

Maikls tagad paziņojis, ka koncertturneju atsāks 4.septembrī ar koncertu Vīnē, bet viņu ārstējošās slimnīcas AKH personālam tiks uzdāvināts 1000 biļešu, pateicoties par viņa dzīvības glābšanu.

«Es vēlētos izmantot šo iespēju, lai pateiktos ārstiem un māsiņām, kas izglāba man dzīvību un tik labi par mani rūpējās,» teikts dziedātāja paziņojumā.

Pēc koncerta Vīnē Džordžam Maiklam 9.septembrī paredzēta uzstāšanās Parīzē, tad Nīderlandē un 29.septembrī Londonas Karaliskajā Alberta zālē.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu