Lī Ranaldo turpina bez «Sonic Youth» (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Lī Ranaldo (Lee Ranaldo) 30 gadus bijis uzticīgs ietekmīgās amerikāņu rokgrupas «Sonic Youth» ģitārists, līdz pagājušā gada nogalē «Sonic Youth» līderi - pāris Tērstons Mūrs (Thurston Moore) un Kima Gordone (Kim Gordon) paziņoja, ka ir izšķīrušies, līdz ar to pieliekot punktu «Sonic Youth» ilgajai vēsturei.

(Precizēts)

Albums «Between the Times and the Tides», kas izdevniecības «Matador» apgādā klajā nāk šonedēļ, ir jaunākais Lī Ranaldo soloalbums.

Klausies Lī Ranaldo albumu šeit

«Vasarā es

biju paņēmis rokās akustisko ģitāru un kaut ko savā nodabā trinkšķināju,»

Ranaldo stāsta izdevumam «Rolling Stone». «Līdz beigās sāka veidoties dziesmas, no tukša gaisa.»

Grupā «Sonic Youth» ģitārists katrā albumā bija līdzautors vienai vai divām dziesmām, toties šoreiz Ranaldo bija pats sev saimnieks.

Jaunajā platē apkopotas desmit dziesmas, no kurām kā singls izvēlēta savdabīga folkroka/indīroka kompozīcija «Off the Wall» (skat.video).

Muzikāli albums mazliet līdzinās pagājušogad izdotajam Filadelfijas dziesminieka Kurta Vaila darbam «Smoke Ring For My Halo».

Atgādinām, ka «Sonic Youth» pēdējais albums «The Eternal» izdots 2009.gadā.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu