TV šova mīlnieki - Berezina un Pujāts - bauda divvientulību (69)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Wolfstudio

Šonedēļ LNT šova «OKartes skatuve» kaislīgākais mīlētāju pāris – Sabīne Berezina un Kristaps Pujāts no kopējās dalībnieku guļamistabas pārcēlušies uz VIP istabu, kur atpūšas un bauda viens otra tuvību.

Kopā kopš šova pirmās sezonas

Apkopojot skatītāju telefonbalsojuma un žūrijas vērtējuma rezultātus, «OKartes skatuves» septītajā koncertā pirmo reizi šā šova vēsturē uzvaras laurus plūca Sabīne Berezina. Tādējādi viņa veselu nedēļu ar savu mīļoto puisi Kristapu Pujātu nu var dzīvot VIP istabā.

Abu starpā romantiskas jūtas uzplauka «OKartes skatuves» pirmajā sezonā, un kopš tā laika viņi ir nešķirami. Sabīnes un Kristapa attiecības ir ļoti kaislīgas, abi šova laikā paguvuši gan izšķirties, gan atkal saiet kopā. Attiecību peripetijas mīlnieki skaidro ar emocionālo spriedzi, jo šova dalībnieku darbības videokameras fiksē 24 stundas diennaktī.

Sabīne Berezina kādā no šova ballītēm neslēpa, ka ļoti vēlas pabūt divatā ar Kristapu, bet nav tādas iespējas. Šonedēļ Sabīnes vēlmes piepildījās.

«Paldies Dievam, ka beidzot mums ir iespēja pabūt divatā. Šova guļamistabā pēdējā laikā mums gāja pavisam traki.

Visi bakstījās, Rikardions leca mums gultā virsū, jo mēs viņam traucējām. Bieži vien kādam pa naktīm sagribējās tēlot spoku, un tā visi bijām augšā. Kāda tur vairs gulēšana?

Tagad abi ar Kristapu to vien darām, kā dzīvojam VIP istabiņā. Jau sākumā pabrīdināju pārējos šova dalībniekus, ka šonedēļ viņi mani redzēs ļoti reti. Aizskrienu uz tualeti, tiešraidēm, pagatavoju virtuvē lielu bļodu salātu un tēju, un prom uz savu istabu. Šonedēļ kārtīgi izguļamies, jo bija iestājies miega bads. Tā istabiņa mums nāca īsti laikā.

Sestdienas naktī visi ballējās līdz pat rītam, bet mēs pagatavojām bļodu ar salātiem un skatījāmies savā istabā filmas. Arī gatavoties piektdienas koncertam, kad dziedāsim kopā ar Latvijā slaveniem dziedātājiem, varam savā istabā,» Sabīne Berezina jūsmo par iespēju pabūt divatā ar mīļoto Kristapu.

Par kārtību istabā atbild Sabīne. «Izmazgāju drēbes, izkāru tās istabā, un viss smaržo pēc pulvera. Jūtos tik omulīgi kā mājās. Speciāli savas mantas un kosmētiku atnesu uz «vipiņu», lai nav jāiet pucēties uz grimētavu.

Esam tik laimīgi, ka varam abi atpūsties.

Vakaros dzirdam, ka dzīvoklī ir jautrība un neviens neiet gulēt, bet mēs ārā neejam, jo mums ir tik labi,» piebilst Sabīne.

Pāraudzina Rikardionu

Abu mīlnieku bučošanās un mīlināšanās šova dzīvoklī visvairāk pietrūkst Kašeram jeb Kasparam Blūmam Blūmanim. Savukārt Rikardionam jeb Rihardam Milleram Sabīne mācījusi labas manieres. «Ričijs istabā nāca bez klauvēšanas, tad arī viņam pateicu: «Ričij, lasies laukā! Vienā vakarā jau guļam, kad dzirdam - tuvojas ziloņa soļi.

Durvis atvērās, kāds paskatījās, ka mēs guļam, un aizgāja prom.

Šonedēļ, dzīvojot tādā mierā, esam kļuvuši kā tāda vecmāmiņa ar vectētiņu,» nosaka Sabīne, kura jau uzmundrinājusi savu mīļoto Kristapu: «Pudža (tā Sabīne mīļi dēvē savu draugu), šonedēļ vismaz tev jāuzvar, jo tā negribas pamest jauko istabu!»

Komentāri (69)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu