Klausies jauno Brūsa Springstīna albumu! (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šonedēļ (5.martā) klajā nāk amerikāņu rokmūzikas veterāna Brūsa Springstīna (Bruce Springsteen) jaunais albums «Wrecking Ball», ko ar Bosa laipnu gādību iespējams klausīties mūziķa oficiālajā «Soundcloud» profilā.

Jaunais 62 gadus vecā roka veterāna albums seko 2009.gada «Working On A Dream».

Preses konferencē Brūss atklāja, ka albuma dziesmas iedvesmojusi ASV finanšu krīze un fakts, ka «neviens vainīgais nav saukts pie atbildības».

Springstīna grupa «E Street Band» pirmo reizi nospēlēja albuma tituldziesmu savā 2009.gada turnejā, savukārt albuma pirmais singls «We Take Care of Our Own» internetā un radio skan jau ilgāku laiku.

«Tas ir rokmūzikas ieraksts, kas apvieno Brūsa klasisko skaņu un viņa «Seeger Sessions» pieredzi ar jaunām faktūrām un stiliem,» intervijā žurnālam «Rolling Stone» atklāja Springstīna menedžeris Džons Lando. Albumā, ko producējis Rons Anielo (Ron Aniello), piedalās arī grupas «Rage Against The Machine» ģitārists Toms Morello (Tom Morello).

Wrecking Ball
Wrecking Ball Foto: Publicitātes foto
Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu