«Star FM» pievienojas jauni kolēģi (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / Star FM

«Star FM» komandai pievienojušies mūziķis Atis Zviedris un jauno tehnoloģiju eksperts, blogeris Kristaps Skutelis, virtuālajā vidē saukts Krizdabz, informē radiostacijas pārstāvji.

Tagad un turpmāk Atis Zviedris būs dzirdams radio «Star FM» raidījumā «Otrais cēliens» ik darbdienu plkst. 10-13, bet Kristaps Skutelis radio studijā viesosies un dalīsies zināšanās ik ceturtdienu plkst. 9.05-9:30.

Otrais cēliens ar Ati Zviedri

Mūziķis Atis Zviedris saka: «Esmu nepilnus 30 gadus jauns mūziķis. Mūzika ir mana dzīve un darbs, kurā ik dienas meklēju jaunus apvāršņus. Esmu pozitīvi noskaņots, un smaidīšana un smiekli ir mani sabiedrotie ikdienā.»

Izrādās, ka darbs radio vienmēr ir bijis kā nepiepildīts Ata sapnis, tādēļ neesot bijis divu domu par pievienošanos Star FM. Tagad atliekot tikai pilnveidoties un kļūt labākam dīdžejam, jo, lai kļūtu par augstvērtīgu radio personību, esot jānoiet garš un interesants ceļš.

Atskatoties uz pirmajām aizvadītām dienām Star FM studijā, Atis Zviedris nekautrējas atzīt: «Nekad nebiju domājis, ka laika ziņu lasīšana sagādās tādas problēmas. Pirmās dienas bija galīgi greizi, bet tagad, šķiet, ir daudz labāk. Prieku sagādā fakts, ka radio klausītāji ir atsaucīgi un iesaistās Otrā cēliena veidošanā.»

Mūziķis atzīst, ka ir kaislīgs makšķernieks un, ja ir brīvs brīdis, daudz nedomājot, dodas tuvāk dabai. Arī viņa dēls Rihards aizgājis tēva pēdās un labprāt pievienojās copei. Tāpat Atis Zviedris lasa grāmatas, apmeklē koncertus, kino, teātri, raksta dzeju un dziesmu tekstus, patīk sportiskas aktivitātes un ēst gatavošana.

Iepazīstot virtuālo pasauli

Otrs Star FM jaunums ir rubrika, kuru vada Kristaps Skutelis (@Krizdabz), kurš ir jauno tehnoloģiju eksperts un entuziasts, blogeris. Viņš nemitīgi tur roku uz tehnoloģiju attīstības pulsa, cenšas objektīvi izvērtēt, kādas iespējas spēj sniegt modernās tehnoloģijas un kā tās var uzlabot ikdienu.

Kristaps vienkārši un saprotami stāsta par jaunākajiem gadžetiem, verķiem, aplikācijām, IT un tehnoloģiju tendencēm – par visu, kas dzīvi padara vieglāku un interesantāku. Ja vien ar to visu mācētu apieties... Tādēļ ir vērts sekot ceļojumam virtuālajā pasaulē ik ceturtdienu Star FM rīta raidījumā Zoopasta no plkst. 9.05 līdz 9.30 kopā ar Baibu Sipenieci-Gavari un Jāni Romanovski.

Radio Star FM – labākās jaunās un vecās dziesmas!

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu