Kalvins Hariss aptur Lady GaGa (20)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Skotu mūziķis un producents Kalvins Hariss (Calvin Harris), kas nesen atklājis, ka savulaik noraidījis piedāvājumu sadarboties ar Lady GaGa, šonedēļ ar savu jauno singlu Apvienotās Karalistes singlu topā apturējis tieši šo amerikāņu dziedātāju.

"Kad viņa parādījās, man likās, ka esmu šo vārdu jau kaut kur dzirdējis, tāpēc pārbaudīju savu e-pasta arhīvu un atradu vēstuli no 2008. gada 1. janvāra, kurā viņa aicina mani strādāt ar viņu. Es toreiz nodomāju: "Kas tas par muļķīgu skatuves vārdu?" un atbildēju, ka neesmu ieinteresēts," atceras Kalvins Hariss. "Bet pēc gada izrādās, ka viņa ir lielākā zvaigzne! Tomēr nenožēloju, ka atteicu, jo dziesma, kuru es toreiz noklausījos, nebija diez cik laba," viņš piebildis. Interesanti, ka tieši šonedēļ viņa jaunajam singlam (skat. video) "I’m Not Alone" (Columbia/Sony BMG) nedēļas nogalē izdevās nostumt Lady GaGa hitu "Poker Face" no britu singlu topa pirmās vietas.

"I’m Not Alone" ir pirmais Harisa numur 1 (turklāt tikai pēc digitālo lejupielāžu skaita), pirms tam 2007. gadā top10 iekļuva singli "Acceptable In The 80s" un "The Girls". Otrais mākslinieka studijas albums, kas sekos debijas platei , gaidāms gada otrajā pusē.

Mančestras trio Doves num.2!
Mančestras trio Doves num.2! Foto: Publicitātes foto

Lielbritānijas raidkorporācijas BBC veidotā saraksta "2009.gada Skaņas" ("Sound of 2009") piektās vietas ieguvējs britu elektropopmūzikas duets La Roux ar "In For The Kill" (Polydor/Universal) turpina uzrādīt labus pārdošanas rezultātus - jauns kāpums no 7. uz 4. vietu.

Otrs augstākais jaunums R&B zvaigznes Siaras (Ciara) un Džastina Timberleika (Justin Timberlake) kontā - "Love Sex Magic" (Geffen/Universal) - 6. vietā. 16. jauns Liverpūles futbola kluba atbalsta singls "Fields Of Anfield Road" (Robot).

Albumu konkurencē otro nedēļu pēc kārtas pirmo ailīti saglabājusi 23 gadus vecā Lady GaGa ar "The Fame". Savukārt augstajā 2. vietā kā jaunums Mančestras trio Doves, kas pēc četru gadu pauzes atgriezušies ar jaunu studijas albumu savulaik debitēja 1. vietā.

Pirmajā desmitniekā ir vēl divi patīkami jaunumi - 2007. gada prestižajai britu mūzikas balvai "Mercury" nominētā grupa Bat For Lashes ar otro studijas veikumu (Polydor/Universal) - 9.vietā.

Bat For Lashes
Bat For Lashes Foto: Publicitātes foto

12.vietā jauns amerikāņu dziedātājas Karolas Kingas (Carole King) klasiskā 1971. gada albuma "Tapestry" izdevums, oriģinālā plate pirms 38 gadiem debitēja 4. vietā.

Televīzijas šova "X Factor" dalībnieks Ouins Kvigs (Eoghan Quigg) ar savu debijas plati kā jaunums 14. vietā. 22. vietā 63 gadus vecais Kanādā dzimušais mūziķis Nīls Jangs (Neil Young) ar "Fork in the Road", bet pēdējais top40 jaunums 1980. gadu popgrupas Ultravox izlase "The Very Best Of" - 35. pozīcijā.

Komentāri (20)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu