Pauls nevēlas palīdzēt Jūrmalai saglabāt «Jauno vilni»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Komponists Raimonds Pauls nevēlas iesaistīties, lai palīdzētu saglabāt Jūrmalai mūzikas festivālu «Jaunais vilnis», šovakar ziņo Latvijas Neatkarīgā televīzija (LNT).

Nevēla iesaistīties konkursa rīkošanā

Intervijā LNT Pauls atzīst, ka daļu organizatoru pausto pārmetumu pašvaldībai uzskata par pamatotiem un nemaz nevēloties iesaistīties šī konkursa rīkošanā.

«Kādreiz nav slikti, ja ir pārtraukums. Varbūt tas Jūrmalai ļaus izdarīt kādus slēdzienus,» teica komponists.

Lūdz palīdzību Paulam

Kā ziņots, vairāki uzņēmēji atklātā vēstulē, kas publicēta laikrakstā «Telegraf», lūguši Paulu iesaistīties un palīdzēt saglabāt Jūrmalai mūzikas festivālu «Jaunais vilnis».

Kā ziņots, starptautiskais jauno izpildītāju konkurss «Jaunais vilnis» Jūrmalā vairs nenotiks, jo konkursa organizatoru sadarbība ar Jūrmalas domi ir sasniegusi «kritisko robežu», kas tagad ļauj par pasākuma norises vietu izraudzīties kādu citu pasaules pilsētu, starp kurām ir arī Rīga, liecina festivāla veidotāja un komponista Igora Krutoja paziņojums.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu