Džordža slepenā atslēga uz Visumu (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Izcilā zinātnieka Stīvena Hokinga un viņa meitas Lūsijas Hokingas pirmā grāmata bērniem par Džordža un viņa draugu aizraujošajiem piedzīvojumiem uz Zemes un Visumā.

Stāsts sākas dienā, kad Džordža cūka iesprūk kaimiņu dārzā, kur viņa vecāki, kas ar tehnoloģijām vienmēr bijuši "uz jūs", stingri aizlieguši zēnam pat kāju spert. Kaimiņu mājās Džordžs sastop zinātnieku Ēriku un viņa meitu Anniju. Taču vislielāko pārsteigumu Džordžam sagādā brīnumainais superdators, vārdā Kosmoss.

Ar Kosmosa palīdzību zēns nonāk izplatījumā un pats savām acīm redz Saules sistēmas planētas, komētas un pat melno caurumu. Kopā ar Džordžu un viņa jaunajiem draugiem dodies ceļojumā, kas patiesībā izrādīsies bezgala interesanta un pārsteigumiem pilna leģendārā zinātnieka Stīvena Hokinga astronomijas stunda bērniem. Gerija Pārsona ilustrācijas.

No angļu valodas tulkojusi Gita Puriņa.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu