Gada Balvas ceremonijā - spožākās mūzikas zvaigznes

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

28. februārī Latvijas Nacionālajā operā risināsies tradicionālā Latvijas mūzikas ierakstu Gada balvu pasniegšana. Gaidāms aizraujošs šovs, lieliski vietējo mūziķu priekšnesumi, kā arī viesmākslinieku uzstāšanās. Viesu kārtā šoreiz būs piecu Igaunijas Mūzikas Gada balvu (EMA) saņēmēji – grupa «Ewert and The Two Dragons», informē pasākuma organizatori.

Pasākuma producente Elita Mīlgrāve: «Man ir liels prieks, ka šī ceremonija notiek jau 16 gadus. Šajā laikā esam apbalvojuši vairāk nekā 200 mūziķu un sarīkojuši skaistas un neaizmirstamas ceremonijas ar lielisku mākslinieku un sabiedriski aktuālu personu piedalīšanos.

Šis gads nebūs izņēmums -

plānots skaists koncerts, kurā redzēsim ne tikai mūsu izcilības, bet arī jaunus mūziķus.

Prieks, ka ceremonijā uzstāsies arī kaimiņvalsts Gada balvas līderi - grupa «Ewert and The Two Dragons», kas nupat saņēma piecas Igaunijas mūzikas balvas.»

Latvijai «Ewert and The Two Dragons» sirdīs ir īpaša vieta – viņu albuma «Good Man Down», kas Igaunijā šogad ieguva labākā albuma un labākā Roka albuma balvu (puiši uzvarēja arī nominācijās Labākā dziesma, Labākais videoklips un Labākā grupa) izdevējs ir Latvijas skaņu ierakstu kompānija «I Love You Records». Grupa šeit arī vairākkārt koncertējusi un nu priecājas par iespēju uzstāties Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvas ceremonijā.

Iznācienam uz Operas skatuves īpaši gatavojas arī pašmāju mākslinieki.

Pirmatskaņojumus pieteikuši Zigmars Liepiņš, «Astro’n’out» un «Iļģi»,

kā arī Nikolajs Puzikovs un Evija Sloka. Olga Rajecka pirmo reizi uzstāsies ar Vidzemes kamerorķestri, bet Lauris Reiniks savu starptautisko hitu «Pasakā» izpildīs kopā ar visu triju Baltijas valstu dziedātājām.

Pārsteigumu gatavo arī nenogurdināmais Maestro Raimonds Pauls. Uzstāsies arī Linda Leen un Goran Gora, «The Sound Poets», «Dzelzs Vilks» u.c. Kā parasti, iespēja tiks dota arī jaunajiem māksliniekiem – šoreiz tās būs grupas «The WOW» un «Da Gamba». Pasākumu vadīs Andris Freidenfelds jeb Fredis.

Arī šogad tiešraidē sekot līdzi Gada balvas notikumiem un intrigai aicina TV3 – pārraides sākums plkst. 20.20. Taču svinīgo notikumu būs iespējams vērot arī klātienē – ierobežots biļešu daudzums pieejams «Biļešu paradīzē».

Līdz 26. februāra vakaram (plkst. 22) tirdzniecības parkā «Alfa» iespējams piedalīties tautas balsojumā par gada labāko dziesmu. Tā ir Gada balvas vienīgā nominācija, kurā uzvarētāju nosaka skatītāju un klausītāju balsojums. Uzvarētājam t/p «Alfa» dāvina iespēju iepirkties par Ls 1000.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu