Vitnija Hjūstone viesnīcā atrasta mirusi vannā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Dziedātāja Vitnija Hjūstone (Whitney Houston) bez dzīvības pazīmēm atrasta viesnīcas numura vannā, apstiprināja policija. Losandželosas apgabala Kriminālizmeklēšanas biroja direktora vietnieks Eds Vinters atteicās komentēt iespējamos dziedātājas nāves cēloņus, apstiprinot tikai medijos izskanējušās ziņas, ka Hjūstone patiešām atrasta vannā viesnīcas numurā Beverlihilsas «Hilton».

«Uz ķermeņa nebija redzamas traumu pēdas,» viņš sacīja, piebilstot, ka dziedātājas nāve netiek uzskatīta par noziedzīgu nodarījumu. Vinters atteicās komentēt baumas, ka dziedātāja varētu būt noslīkusi vannā, kā arī atteicās atklāt, kurš atradis dziedātāju.

Viņas nāves cēlonis pagaidām nav skaidrs, un policija norādīja, ka Hjūstones autopsijas rezultāti netiks komentēti, līdz nebūs saņemti galīgie toksikoloģisko analīžu rezultāti.

Jautāts par medijos izskanējušajām ziņām, ka pie Hjūstones viesnīcas istabā nāves brīdī atradušās vairākas recepšu medikamentu pudelītes, Vinters paziņoja, ka šo informāciju nekomentēs.

Viņš norādīja, ka toksikoloģijas analīžu rezultāti varētu tikt publiskoti pēc sešām līdz astoņām nedēļām un līdz tam laikam varasiestādes nekādus komentārus par Hjūstones autopsijas rezultātiem neizteiks.

Kā jau ziņots, sestdien 48 gadu vecumā mirusi soulmūzikas dziedātāja Vitnija Hjūstone, kas savas karjeras laikā pārdevusi miljoniem ierakstu un saņēmusi virkni balvu, taču arī ilgus gadus cīnījusies ar atkarību no alkohola un narkotikām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu