Klausies jauno «Air» albumu!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Lai arī franču dueta «Air» jaunais albums «La Voyage Dans La Lune» («Ceļojums uz mēnesi») oficiāli tiks izdots tikai rīt, jau šobrīd to pilnīgi legāli bez maksas iespējams noklausīties bezpeļņas organizācijas «National Public Radio» (NPR - www.npr.org) mājas lapā (skat. resursus).

Savu iepriekšējo, sesto albumu «Love 2» franču grupa izdeva 2009.gadā.

Sākotnēji jaunais albums bija iecerēts kā skaņu celiņš 14 minūšu garajai Žorža Meljē (Georges Méliès) 1902.gada filmai. Tomēr pēc skaņu celiņa ierakstīšanas Nikolā Godēns (Nicolas Godin) un Žans Benuā Dankels (Jean-Benoît Dunckel) nolēma ierakstīt pilnvērtīgu albumu.

Klausies jauno albumu šeit

Albumā kā viesvokālistes dzirdamas grupas «Au Revoir Simone» dalībnieces un Viktorija Legrāna (Victoria Legrand) no Baltimoras sapņu pop dueta «Beach House» (dziesmā «Seven Stars»).

Meljē filma, kas uzņemta pēc diviem tā laika populāru romānu motīviem - Žila Verna «No Zemes līdz Mēnesim» un H.Dž.Velsa «Pirmie cilvēki uz Mēness», tiek uzskatīta par vienu no svarīgākajiem darbiem kino vēsturē. «Ceļojums uz Mēnesi» ir pirmā zinātniskās fantastikas filma, un tajā izmantoti inovatīvi specefekti un animācija.

«La Voyage Dans La Lune»
«La Voyage Dans La Lune» Foto: Publicitātes foto


KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu