Ringo piedāvā «Ringo 2012»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Gandrīz vienā laikā ar savu draugu un leģendārā Liverpūles kvarteta «The Beatles» biedru Polu Makartniju (Paul McCartney) jaunu studijas albumu laiž klajā bītlu bundzinieks Ringo Stārs (Ringo Starr).

Makartnija jaunais džeza albums «Kisses On The Bottom» oficiāli tiks izdots 7.februārī, bet Ringo septiņpadsmitais studijas veikums «Ringo 2012» dienas gaismu ieraudzījis jau šonedēļ - 30.janvārī.

«Ringo 2012»
«Ringo 2012» Foto: Publicitātes foto

Albumā, kas seko 2010.gada «Y Not», iekļautas deviņas dziesmas tradicionālā Ringo roka stilā. Kā viesmūziķi albumā dzirdami mūziķi no «The Eagles» (Joe Walsh), «Tom Petty And The Heartbreakers» (Benmont Tench) un «Eurythmics» (Dave Stewart).

Albuma fragmentus šobrīd var noklausīties izdevuma «NME» mājas lapā.

Klausies albumu šeit

Ringo Stārs, kas pēc «The Beatles» izjukšanas piedzīvojis veiksmīgu un dinamisku dziedātāja, komponista, bundzinieka un aktiera karjeru, joprojām ir viens no pazīstamākajiem mūziķiem pasaulē un turpina spēlēt nozīmīgu lomu modernajā mūzikā. Gan Ringo solo daiļrade, gan dziesmas, kuras viņš sacerējis, darbojoties grupā «The Beatles», ir viņa pozitīvās personības caurstrāvotas. Ringo sirsnība un lieliskā humora izjūta atbalsojas tādās dziesmās kā «With A Little Help From My Friends», «Yellow Submarine», «It Don’t Come Easy», «Octopus Garden» un virknē citu.

Pagājušogad 14.jūnijā Ringo kopā ar «All Starr Band» uzstājās hallē «Arēna Rīga».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu