Klausies Pola Makartnija jauno albumu!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Lai arī leģendārā bītla Pola Makartnija (Paul McCartney) jaunais albums «Kisses On The Bottom» oficiāli tiks izdots 7.februārī, jau šobrīd to pilnīgi legāli bez maksas iespējams noklausīties bezpeļņas organizācijas «National Public Radio» (NPR - www.npr.org) mājas lapā (skat. resursus).

Jaunais albums «Kisses On The Bottom», kas seko 2007.gada platei «Memory Almost Full» un 2005.gada albumam «Chaos and Creation in the Backyard», ir atšķirīgs no ierastās Makartnija mūzikas. Šoreiz maestro pievērsies vieglam vokālajam džezam, interpretējot populārus džeza mūzikas standartus.

Klausies Pola Makartnija jauno albumu šeit

Albuma nosaukums ņemts no tituldziesmas «Kisses On The Bottom», kuru 1935.gadā ierakstījis Fetss Volers (Fats Waller).

«Es strādāju ar Dianu Krolu un tādiem izciliem džeza mūziķiem kā Džons Kleitons,» albumu komentē Makartnijs. «Šis ieraksts lieliski noderētu vakarā pēc darba pie kādas vīna glāzes vai tējas tases.»

«Kisses On The Bottom»
«Kisses On The Bottom» Foto: Publicitātes foto

Albumu producējis Tomijs Lipuma (Tommy LiPuma), kas strādājis ar Mailsu Deivisu (Miles Davis) un Bārbru Streizandi (Barbra Streisand).

Pirmais albuma vēstnesis ir «My Valentine», kur ierakstā dzirdama Ērika Kleptona (Eric Clapton) ģitāra. Vienā no dziesmām («Only Our Hearts») piedalās arī Stīvijs Vonders (Stevie Wonder).

Atgādinām, ka šogad jūnijā Pols Makartnijs svinēs savu 70 gadu jubileju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu