Liama Galahera "lielā mute" (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.flickr.com

Oasis dziedātājs Liams Galahers (Liam Gallagher) piedzīvojis nepatīkamu situāciju sakarā ar savu bēdīgi slaveno izrunāšanos.

2007. gada dokumentālajā filmā "Lord Don’t Slow Me Down" viņš izteicās, ka neieredz Holivudas aktieri Tomu Krūzu (Tom Cruise).

"Es ienīstu Tomu Krūzu. Nevaru ciest to mazo bastardu," filmā teica Galahers. Pagājušajā nedēļā, kad Oasis koncertēja Vācijā, izrādījās, ka "Regent" viesnīcā Berlīnē, kur dzīvoja grupa, apmeties arī Toms Krūzs. Viesnīcas vestibilā aktieris uzrunāja Liamu Galaheru un ar smaidu sejā atgādināja viņa izteicienus. Pēc īsas, pieklājīgas sarunas dziedātājs nokaunējies ar steigu pametis telpu. "Šī bija pirmā reize, kad redzēju, ka Liamam nav ko teikt," britu presei pastāstījis kāds aculiecinieks.

Mūzikas prese arīdzan ziņo, ka diemžēl Liama Galahera slimības dēļ Oasis pirms dažām dienām bija spiesti atcelt vienu no Vācijas koncertiem (Diseldorfā). Liams cietis no kakla iekaisuma, un ārsti viņam ieteikuši atpūtināt balss saites vismaz 48 stundas.

Apslimis arī Liama brālis Noels Galahers, kurš internetā publicējis atvainošanos visiem nesenā Hamburgas koncerta apmeklētājiem, kuriem Oasis uzstāšanās laikā nācies vērot vairākas Noela klepus lēkmes. Koncerts Diseldorfā pārcelts uz 4. februāri, bet grupa cer, ka Eiropas turneja turpināsies kā plānots.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu