"The Movies" nosaukums turpmāk būs "Tribes Of The City" (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Grupa "The Movies" turpmāk būs zināma ar nosaukumu "Tribes Of The City".

Nosaukuma maiņa neesot saistīta ar grupas sastāva vai kardinālām muzicēšanas stila izmaiņām, bet ar jauna dzīves posma aizsākumu – jaunais nosaukums ir tuvāks grupas emocionālajam un muzikālajam skatījumam.

Ja pieminam muzicēšanas stilu, tad globāli tas nav mainījies, šoreiz pievērsta lielāka uzmanība detaļām, bagātinot dziesmas ar dažādiem „noise” (trokšņu) elementiem, pie kuriem grupa īpaši strādājusi, ierakstot jauno albumu.

Studijā ar grupu strādā producents Gregs Havers no Lielbritānijas, kas savulaik producējis "Manic Street Preachers", "Catatonia", "Super Furry Animals" un citu pazīstamu grupu ierakstus.

Novembrī grupa kopā ar Haveru ierakstīja pirmās piecas albuma dziesmas, bet februāra vidū Gregs Havers atgriezīsies Latvijā, lai pilnībā pabeigtu darbu pie jaunā albuma.

Grupas jaunais albums iznāks pavasarī, to izdos "Platforma Records". Tas būs otrais grupas albums. Grupas pirmais albums "Running To The Sun" iznāca 2004. gadā, bet dziesmas "Grace" video klips Latvijas Mūzikas Ierakstu Gada balvā 2005. gadā tika atzīts par labāko gada video.

Koncerti:

03.02 klubs DEPO (Rīga) 10.02 Studentu klubs (Rīga) 17.02 Von Krahl (Tallina)

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu